Vanaf dit ‘fraaie terras’ heb je ‘uitzicht over de marinebasis en Texel’. Niet alleen buiten zit je hier goed, ook binnen heeft het restaurant een ‘mooie inrichting’ met ‘fijne stoelen en grote ramen’. Hoewel de bediening zich ‘iets meer servicegericht’ zou kunnen gedragen, is dit restaurant perfect als je ‘even op de boot moet wachten’ of als je gewoon zin hebt in een ‘heerlijk twaalfuurtje’ of een ‘goed diner’.
Het eten is hier smaakvol, en goed hangt af van wie er in de keuken staat, we hebben regelmatig meegemaakt dat het net op het randje van slecht was, jammer want hun formule is goed.
Eind Mei had ik een High Tea bij Lands End. Het is een gezellig restaurant met een inrichting van deze tijd en met een mooi uitzicht. De tafel was mooi gedekt en de hapjes waren lekker. Bediening is wel heel zakelijk, ze doen hun werk goed en zijn beleefd, maar komen niet echt vriendelijk over (qua uitstraling).