Als verrassing voor mijn vriend nam ik hem mee naar Pasta e Basta. Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar ik was zeer (positief) verrast. Leuke zang, leuke bediening, het eten was prima en een gezellige sfeer. Wat wil je nog meer? Het enige wat ik wel vond, was het dat het wat prijzig was voor hetgene wat je krijgt. Voor de rest, aanrader!
Op vrijdagavond 9 dec hier samen met mijn vrouw aan de bar gegeten. Heel bijzondere sfeer in de zaak en allemaal vriendelijke mensen. Het eten was top, de wijn subliem (dank aan Hans Duijf voor de geweldige tip over de Suri wijn in combinatie met de lasagne classica !) de muziek prachtig, kortom, absoluut voor herhaling vatbaar en een zekere aanrader.
juist met deze crisis konden we best een inspirerend uitje gebruiken. Voor ons is het best prijzig als voor je pasta samen met anti pasta uit het buffet 37 euro moet neerleggen. maar als je ziet wat er aan zangtalent bij inbegrepen is, wordt je enhousiast,het is net of je een kaartje koopt voor een verkorte muziekvoorstelling. Op de avond dat we dineerden trad een jong vriendelijk meisje met rood haar op - Brand Russel - die onwijs mooi zong. De volgende morgen zag ik op ontbijt tv vdat zij een van de beste kandidaten was voor het songfestival. Moet je nagaan dat die gewoon bij ons aan tafel heeft gezongen!
Het eten was bijzonder en erg lekker. Ik had de ravioli met truffelaus en als toetje namen we all tiramisu blijkbaar een eigen recept niet zo zwaar als bij de Italiaan. Pasta e Basta is echt uniek en zo langzamerhand een instituut aan het worden in Nederland. We komen gauw weer
woensdag 9 november bij Pasta e Basta gereserveerd. Na een prettige ontvangst gestart met een apperitief, champagne. Daarna voorgerecht van het buffet, om vervolgens door het hoofdgerecht verrast te worden. Wat verrukkelijk, waaarbij dan ook nog de muzikale omlijsting van piano en zang voor een geweldige avond zorgt. Ook he dessert was van grote klasse. Wil je een gezellige avond en ook nog heel lekker eten, dan is een avond bij Pasta e Basta een aanrader
Na ons verhaal, heeft het restaurant telefonisch contact opgenomen om de wat negatieve gevoelens bij ons weg te nemen en e.e.a. nog te verduidelijken. Mijn vriendin heeft zelfs tot haar grote genoegen een bosje bloemen ontvangen. En ze mag ook de stomerijrekening bij Pasta en Basta declareren. Ik vind het grote klasse dat het restaurant haar best doet en daadwerkelijk negatieve gevoelens wil wegnemen. Chapeau!