KeukenFrans & Hollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Almeerse proevers Almeerse proevers 7 november 2011

Op doorreis hier terecht gekomen, het was een zeer aangename verrassing. Fantastisch eten en super attente bediening voor een prima prijs. Er zaten voor 2 personen ruim voldoende bijgerechten bij het hoofdgerecht. Hert en tournedos waren qua gaarheid precies zoals gevraagd en smaakten heerlijk mals. Wij gingen zeer voldaan verder met onze reis!

huis5237 huis5237 21 september 2011

Met 4 personen gegeten en de kwaliteit is goed maar de bijlagen zijn wat betreft de hoeveelheid ver beneden peil.Een eetlepel rode kool,een roosje bloemkool,6 sperciebonen en een mini-schaaltje sla, aangevuld met een schaaltje frites wat qua inhoud de helft bevat van een normale portie in een cafetaria met daarbij nog een half schaaltje gegratineerde aardappels.En dat alles voor 4 volwassen personen.Het is goed dat we tellen hebben geleerd zodat we alles eerlijk konden verdelen.De reactie van de bediening was dat we dan maar wat bij hadden moeten bestellen.maar dat werkt natuurlijk niet zo want wat je bijbestelt komt altijd te laat en werkt zeer storend als je gezellig met alkaar zit te eten.Na ook nog een dessert en koffie te hebben genuttigd kon er bij de rekening geen verontschuldiging of enige tegmoetkoming af.

edwina56 edwina56 2 april 2010

Vriendelijk personeel, eten was echt matig, soep leek uit blik te komen er overheerste alleen een zoute smaak. Satévlees was absoluut geen varkenshaas maar hamlap. Geen boter bij het stokbrood. kortom alles een beetje een magere prijs/kwaliteit

pkonings pkonings 19 maart 2010

Dit is een prima restaurant. Goed eten en prima service. Het is net verbouwd en dat kan je nog ruiken. Het ziet er allemaal modern uit. Het is wel wat klein, dus van te voren reserveren is aan te raden. Het was om 18:30 bij ons helemaal vol. Dus de rest van de avond zal het ook wel vol zitten. Je zou niet zeggen dat je in een klein plaatsje als Den Dungen zo lekker kan eten. Aanrader!!!

martijger martijger 21 september 2009

Goed geluncht, lekkere vis. Het palet is zeker een aanrader! We werden vriendelijk geholpen en hebben lekker gegeten. Het uitzicht is niet je van het, met uitzicht op de snelweg. Wel erg gelachen om het bruggetje dat telkens open en dicht ging, en waar mooi boten langs kwamen.

Geef zelf je mening over Eeterij De Dungense Brug

Maandagvan 12:00 tot 21:00