Koos&Tine
als wij naar Texel gaan eten wij altijd bij Freya. Heerlijk wat een verwennerij - zo puur en vers. Wel vroegtijdig reserveren want het is altijd volgeboekt, dus een goed teken.
Gezellig klein restaurant met vriendelijke persoonlijke bediening. Door een echtpaar gerund bedrijf, waar je beter kunt reserveren want het is vaak volgeboekt. Vooraf koos ik een wildpate met prima saus. Als hoodfgerecht had ik een boterzachte hertenbiefstuk met gebakken aardappeltjes en weinig groenten. Als dessert bestelde ik een creme brulee dat op "een bedje van" rabarber en framboos lag. Heel verrassend. Prima Spaanse rode huiswijn. Ik waardeer het altijd als er een karafje water met ijs staat, zoals in dit restaurant.
Huiskamer restaurant wat altijd gezellig kan zijn. Dit helaas niet. Slechte verlichting en zijn de sausen bij de gerechte wel zelf gemaakt of komt het uit een zakje. Wat zout, jammer dat deed afbreuk aan het vlees en de vis.
Als het even kan gaan we hier eten. Altijd heerlijk, vers en gezellig. Hele vriendelijke bediening, echt een gezellig avondje uit! Het is niet te groot, dus reserveren is wel aan te raden!
Super. Gezellig, Heerlijk eten en wijn. Kaart, niet uitgebreid, maar alles zag er lekker uit. Super aardige bediening. Echt een topper en aanrader. Reserveren een must. Goede prijs/kwaliteit verhouding.