Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Eten staat redelijk snel op tafel. De daghap is slechts 8,95 (ik had de pepersteak met friet en garnituur) en ik kreeg een welgevuld bord, waarmee je je maag zonder voorgerecht prima kan vullen. Bediening mag iets vriendelijk, maar ach, voor deze prijs mag ik niet klagen. Prima eetcafé om even langs te wippen en goedkoop en lekker te dineren.
Laten we beginnen met te zeggen dat je voor dit geld weinig mag verwachten. Het eten is, voor het geld dat je betaalt, zeker prima. Let wel: niet lékker. De écht goedkope dagschotels zijn vaak uitverkocht na een uur of 19.30. Wij waren afgelopen donderdag bewust op tijd voor die goedkope hap maar moesten een uur wachten op een tafel (er was 20min gezegd) en visten dus achter het net. Een aantal gasten die later binnenkwamen, werden eerder geplaatst. Dat moet je dus zelf in de gaten houden, terwijl de bediening dat anders vertelt. Zit je eindelijk dan wordt je snel geholpen met een drankje, moet je een (voor zo'n drukke tent) acceptabele tijd op je acceptabele eten wachten, maar als je tijdens het eten een 2e drankje wil, moet je van goede huize komen. Al met al niet een plek waar ik graag kom, maar meer vanwege de gang van zaken dan vanwege het eten.
't Pakhuis zit al jaren op dezelfde plek. Het is de plek om een goede basis te leggen voor je op stap gaat. Ik nam menu 3 bestaande uit op de huid gebakken witvis met een citroenmousse, frietjes en een rauwkostsalade voor een bedrag onder een tientje. Veel bijzonder is het ook niet. De vis was wat droog en mogelijk kort daarvoor opgebakken. De rauwkostsalade aangemaakt met teveel mayonaise. De frietjes waren niet zelfgemaakt Verder was het er binnen bloedheet.
Weer eens een keertje nostalgisch bij 't Pakhuis gegeten. Ons eten was was goed qua smaak maar lauw, de kroepoek bij de sate ontbrak (bij de buren niet) en de friet slap. En waar ons (warme) voorgerecht na het bestellen binnen 5 minuten op tafel stond moesten we op het hoofdgerecht best lang wachten en hadden daardoor geen tijd meer om het eten terug te sturen naar de keuken.
De lage prijzen van het eten worden gecompenseerd door de drankprijzen (3,25 voor een redelijk klein glas wijn).
Sja, je eet je buikje hier voor een redelijk bedrag vol, maar ik geef de volgende keer liever iets meer uit voor iets meer kwaliteit en iets meer ruimte.