_Guus 30 oktober 2011 | |
Lekker eten, maar niet alles is even culinair. Ik vond het hier beneden gegeven negatieve commentaar op het visstoofpotje niet terecht. Deze was juist het lekkerst. De bediening was erg attent. Het restaurant is alleen wel behoorlijk aan de prijs. De prijs/kwailiteitsverhouding is dan ook niet erg goed. |
sMuller 22 september 2011 | |
Afgelopen zaterdag eens geprobeerd. Bediening ietsje slordig deze avond, maar wel vriendelijk. Ambiance moet je van houden, beetje antieke bistro gevoel. De gerechten die uit de keuken komen zijn lekker, maar vallen niet op door de presentatie en hier en daar zitten ook minpuntjes (visstoofpotje redelijk flauw, zeebeschuit viel tegen) |
Culinette 6 oktober 2010 | |
Mijn beoordeling uit 2009 werd verwijderd omdat mijn mening vermoedens bevatte ipv feiten.
dennislutz 18 mei 2010 | |
Heerlijk gegeten, het stoofpotje was echt perfect. Zeer persoonlijke en gezellige bediening. Authentieke gezellige sfeer. |
Edop 24 maart 2010 | |
Wat een vreselijke tent. Naast het oubollige interieur ruik je een enorme putlucht, oftewel de riolering. Het eten is opgesmukt met allerlei niet bij elkaar passende, smaakverstorende liflafjes, wat resulteert in een smakeloze hap. Een culinaire aanfluiting. Het personeel daarentegen is erg vriendelijk. Daarom des te moeilijker om eerlijk te antwoorden op de meerdere malen gestelde vraag, "Smaakt het?" |
Proever42154 3 november 2009 | |
Tijdje terug voor het eerst hier gegeten met buitenlandse gasten. Heerlijk eten, ruim voldoende en voor redelijke prijs. Bediening ook uitstekend. Voor mij een toppertje in Delft: 80% vieux jean voor de helft van de prijs! Recent zelf weer gegeten en weer helemaal goed, lekkere makreel, heerlijk kip, aardappeltjes, chocoladedessert, smullen voor ca. 130 euro met z'n 3-en! Wij komen terug. Ik begrijp ook (nog) helemaal niets van eerdere negatieve berichten...is er soms recent nieuwe eigenaar en/of kok? |
Dee 10 mei 2009 | |
De bouillon die wij vooraf aten, was heel lekker. Prima op smaak en de groenten nog knapperig. De lamskroon was precies goed en de biefstuk ook. Het garnituur was prima te eten. De bediening was vriendelijk en je hoefde tussen de gangen niet lang te wachten. Het meubilair is enigszins Spartaans, maar verder prima.
Greta 16 april 2009 | |
Aankleding is best aardig. Wijn, brood en bijgerechten waren goed, behalve de aardappels in de schil (droog). Het hoofdgerecht (gevulde kipfilet) viel tegen: hoewel leuk gepresenteerd was het vlees te droog gebakken, bestond de vulling uit een onbestemde melige ratjetoe en had de saus nauwelijks smaak, zeker geen kruiden, zoals de beloofde dragon. |
Proever66481 24 maart 2008 | |
Gisteren met mijn vrouw en kinderen gegeten bij de dis en ik kan alleen maar zeggen dat de gerechten van zeer goede kwaliteit zijn. goede portionering en redelijk geprijsd. zelf de lamskroon gegeten en het lamsvlees was prima. Mijn vrouw had een stoofpotje besteld en ook dit was aanbevelingswaardig. Als nagerecht een kaasplankje en mijn vrouw een verassing van chocolade.Kaasplankje was prima maar niet bijzonder. Het chocolade nagerecht van mijn vrouw was een lust voor het oog en smaakte geweldig. Kortom niets mis met dit restaurant.
RBN80 13 maart 2008 | |
Nee, dit is niet mijn tent. Je ziet het al aan de (plakkerige) kaart met +/- 465 gerechten. Dan weet je gewoon dat het nooit allemaal vers kan zijn.
Geef zelf je mening over Spijshuis de Dis