Lekker eten, maar niet alles is even culinair. Ik vond het hier beneden gegeven negatieve commentaar op het visstoofpotje niet terecht. Deze was juist het lekkerst. De bediening was erg attent. Het restaurant is alleen wel behoorlijk aan de prijs. De prijs/kwailiteitsverhouding is dan ook niet erg goed.
Afgelopen zaterdag eens geprobeerd. Bediening ietsje slordig deze avond, maar wel vriendelijk. Ambiance moet je van houden, beetje antieke bistro gevoel. De gerechten die uit de keuken komen zijn lekker, maar vallen niet op door de presentatie en hier en daar zitten ook minpuntjes (visstoofpotje redelijk flauw, zeebeschuit viel tegen)
Wat een vreselijke tent. Naast het oubollige interieur ruik je een enorme putlucht, oftewel de riolering. Het eten is opgesmukt met allerlei niet bij elkaar passende, smaakverstorende liflafjes, wat resulteert in een smakeloze hap. Een culinaire aanfluiting. Het personeel daarentegen is erg vriendelijk. Daarom des te moeilijker om eerlijk te antwoorden op de meerdere malen gestelde vraag, "Smaakt het?"