Inge_peter 18 maart 2012 | |
Heerlijk en eerlijk! Wij hadden het vier-gangen verrassingsmenu en dat was een hele goede keus. Ik kan dit restaurant bij iedereen aanraden. |
Keukenprinses01 5 november 2011 | |
Uitstekende keuken, zeker het predikaat 'Frans' waard! Goed evenwicht in smaak en kruiden, prima combinaties, ronde smaken met subtiliteit. Geen liflafjes maar een lekkere hoeveelheid. Vraag om de bijpassende wijn. Eén van de beste keukens in Gelderland. Bediening is stijlvol, je kunt zeker ook 'je ouders' meenemen, maar het is niet stijf of afstandelijk. |
meis1974 23 mei 2010 | |
Steengoede bediening, waanzinnig contact met hun gasten, heerlijk eten. Je betaalt wel wat meer maar op basis van bovenstaande ervaring is dat het meer dan waard! Echt de moeite waard om voor om te rijden. |
erica 22 februari 2009 | |
Een geweldig restaurant. Absolute topklasse.
Wibo54 25 april 2008 | |
Gezellig restaurant. Wel prijzig en dan verwacht je ook wat, maar de vis kwam duidelijk uit de diepvries. Jammer. |
Wibo54 16 januari 2008 | |
Heerlijk 4-gangen menu gehad. Rustig en stijlvol. Gewoon een heel goed restaurant wat de moeite is om voor om te rijden..!! |
Proever28324 9 september 2007 | |
Een stukje Frankrijk in de Steeg.
Proever10512 7 november 2003 | |
Wat een luxe, een warm welkom en vervolgens een aperitief bij de openhaard. Genieten van je wijn in heerlijke stoelen. Dit alles ter voorbereiding om een voortreffelijk dis. Momenteel een perfecte wild-kaart met verrassingen een zeer kundige kok maakt van een simpel gerecht een hemelse ervaring. Zeker reden om terug te komen |
Geef zelf je mening over Het Wapen Van Athlone