Op eerste kerstdag gegeten bij 'Bij Mij'. Het menu stond vast (maar was ook makkelijk verwisselbaar als je iets echt niet wilde eten). Heerlijke gerechten en een top service. Joan de gastvrouw is erg goed in haar vak, ze laat je welkom, bekend en geliefd voelen op een avond.
Menu hadden wij inclusief wijnarrangement. Hier werd niet moeilijk over gedaan en de glaasjes werden bijgevuld. Top avond met top eten!
Vanavond te gast geweest bij restaurant 'Bij Mij' in Culemborg. Wat een gastvrijheid en gezelligheid! De bediening en het eten zijn uitstekend! Mijn complimenten!
Restaurant Bij Mij is echt aan aanrader als je lekker wilt eten en een gezellig en leuk avondje uit wilt. De gastvrouw en bediening zijn heel vriendelijk, waardoor we ons zeer welkom voelden. Heerlijk eten en goede en verrassende combinaties! Wij komen zeker terug!
Met een gezelschap van 13 mensen een perfecte avond gehad. Bij Mij is een leuk restaurant met een mooie kaart met voor ieder wat wils. Heerlijke gerechten en de uitstekende bediening hebben het tot een geslaagde avond gemaakt.