Al vaker gegeten in de brasserie van Luden. Vorige week voor het eerst het restaurant geprobeerd. Kwaliteit van zowel het eten en de geproefde wijnen helemaal goed! Bediening is aardig en oplettend. Ook de sfeer in zowel restaurant als brasserie is aangenaam. Voor relatief weinig geld een prima avond gehad!
Zwakke, chaotische, onhandige (bier over klant) en totaal niet alerte bediening.Gebruik gemaakt van groepsmenu i.v.m. tamelijk groot aantal personen (14). Kwaliteit van de gerechten verschilde; varkenshaas gort en gortdroog (kwaliteit wegrestaurant).Zalm redelijk.Ribeye niet de gevraagde medium maar te gaar. Tijd tussen de gerechten was gemiddeld een uur!!! Mij zien ze hier nooit meer!
Smaak gebakken Makreel tranig en zout, Varkenshaas was doorbakken de saus geschift, smaak sinas pannacotta alleen zoet. Maar een soort wijn per glas, bediening snel.