Reserveer nu

KeukenVis

Visrestaurant Le Pêcheur onderscheid zich van andere restaurants in de Amsterdamse binnenstad door zijn ruimtelijke en stijlvolle inrichting. De coquilles en de terrine van zalm zijn aanraders, net als de zeewolffilet met een krokant korstje. Andere gerechten missen helaas de balans wat resulteert in aparte smaakcombinaties. Zo wordt de heerlijke toffeecake geserveerd met lime sorbetijs. De bediening maakt veel goed, zij adviseren feilloos de passende wijnen bij ieder gerecht. Al met al de moeite waard.

Sia Sia 23 maart 2012

Veel goede herinneringen de afgelopen jaren aan de Pecheur. En recent werden de verwachtingen weer waargemaakt. De heerlijke kaart, de sfeer en de bediening die bijzonder is. Gastvrij en tegelijkertijd ingetogen. Een plek om helemaal tot rust te komen en te genieten.

scvangool scvangool 8 februari 2012

Aanrader: stijlvolle ambiance, attente bediening, en mooi geserveerd heerlijk eten! Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

mvdl mvdl 15 januari 2012

Knap hoe dit restaurant al jarenlang een zeer constante en hoge kwaliteit weet te handhaven. Ik kom er al jaren en heb bij Le Pecheur nog nooit slecht gegeten. Het viergangenmenu is met 40 euro zeer scherp geprijsd. De bediening is correct, professioneel al wordt de helaas vorig jaar overleden Rien door de vaste gasten en het personeel voelbaar gemist. Ik raad dit restaurant altijd aan bij buitenlandse vrienden die zin hebben in goede en betaalbare vis en heb nog nooit klachten gekregen. In de zomer is het buiten heerlijk toeven.

Winelovers Winelovers 17 september 2011

Heerlijk eten, vooral de dagvangst kabeljauw was erg goed die ik laatst had. Goede porties, vriendelijke bediening en heerlijke wijn.
Alleen de aankleding van het restaurant is wat ouderwets evenals de opmaak van de borden. Verder denk ik dat je hier heerlijk in de zomer buiten op het terras kan eten. Je verwacht niet in Amsterdam dat er achter het restaurant nog zo'n mooi rustig groen terras ligt.

Hallie Hallie 20 maart 2011

Wat een tegenvaller, tijdens de restaurant week wezen eten, maar eigenlijk maakte de wijn en de bediening het eten nog een beetje goed. Voorgerecht was smaakloos en erg eenvoudig, hoofdgerecht was ook al teleurstellend; vis was totaal niet gekruid en te lang in de pan geweest. Ook het nagerecht was zwaar teleurstellend, de toffeekaramel cake of wat het ook was was aangebrand, maar werd verhuld door wat "saus". Geen aanrader.

Geef zelf je mening over Le Pêcheur

Maandagvan 17:30 tot 22:30 Geen lunch