hannekeschouten 15 november 2011 | |
Heerlijke sfeer en prima eten. Natuurlijk wordt de sfeer ondersteund door een prachtige locatie aan de gracht. In de winter is Walem echter ook een aanrader, ik heb er regelmatig genoten van een lekker diner tegen een acceptabele prijs. Blijf er erna hangen om te genieten van een borrel. |
wjbosman 13 oktober 2011 | |
lekker gegeten de broodje carpaccio is een aanrader, de bediening is erg vlot, mooie plek
niels1974 26 september 2011 | |
Goed adress voor de lunch en diner |
Anne2011 18 augustus 2011 | |
Een van de mooiste plekjes aan de gracht waarbij de avondzon vaak aanwezig is. Woon er vlakbij en ga dus regelmatig lunchen onder het genot van een heerlijk glas wijn. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, de bediening kan wat oplettender, maar dit is vaak te wijten aan de drukte. Een aanrader! |
vdpoel 16 augustus 2011 | |
lekker terras in de zon , lekkere wijn en goede kaart. en fijne bediening. |
Tineke van leeuwen 7 augustus 2011 | |
Donderdagavond na lange tijd weer eens Walem aangedaan. Op het terras was het nog net lekker om even buiten een glas wijn te drinken met overheerlijke diverse soorten crostini's. Bij mooi weer is het terras aan het water natuurlijk helemaal top maar dat zat er vanavond niet in. Binnen stond onze tafel al keurig gedekt en konden we gezellig aanschuiven. Prima achtergrond muziekje, attente bediening. Een beperkte kaart, maar op zich is dat zeker geen nadeel als het gebodene divers en goed is. Heerlijke caeser salad gedeeld vooraf. Daarna een black angus steak met prima (verse) bearnaise sauce. Misschien voor het heel goede net even iets te veel zuur maar verder prima op smaak. Heerlijke patatjes overigens. En dan de pasta met vongole. Werkelijk prima, klein pepertje, net genoeg knoflook, lekkere olijfolie. Kortom heerlijk gegeten. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Oh ja voor het toilet moet je goed ter been zijn want de ijzeren wenteltrap naar boven is tamelijk stijl.
MJH 4 augustus 2011 | |
Dinsdag super lekker gegeten bij Walem. Heerlijk buiten gezeten op een prachtige zomeravond. De black angus steak was voortreffelijk bereid met bearnaise saus (a la minute) en ook de zeebaars was uitmuntend. Vooraf smaakten de cocquilles al net zo goed! Wij komen zeer zeker terug en snel ook!! Leuke bediening die goed haar best doet. |
mjaelst 13 juli 2011 | |
Door M. Elst Afgelopen zondag op het terras gezeten bij Walem.
tomaat 1 april 2011 | |
Walem is een stijl icoon in Amsterdam, het zit er al zo lang dat ik soms vergeet dat het nog bestaat. En daarom maar weer eens aan tafel geschoven. Een bescheiden menu, met prachtige heldere groente bouillon met knapperige verse groente, waar wat mij betreft dan ook de vleesballetjes uit mogen worden weggelaten. Helaas was de vis overgaar, of misschien wel uit een vriezer gekomen, want de structuur van de vis was totaal verdwenen, dat is jammer, dat kunnen ze denk ik veel beter. Heftige chocolade soufflee toe. Wat mij betreft nog steeds een aardige plek aan de gracht, maar ze mogen de finesses wel weer een beetje bijspijkeren. |
lionric 15 februari 2011 | |
lekker geluncht bij Walem. Goede gevarieerde kaart. Verder lekker druk, toch slechts 5 min wachten. Ze werken hard daar (minpuntje: tafel werd schoongemaakt maar bleef wel heel nat). Snelle bediening. Goede burger, beetje weinig friet. Fred z'n tosti was ook lekkr en goed verzorgd. kortom, blijft een van de fijnere lunchplekken van adam |
Geef zelf je mening over Walem