ActiviteitenBrasserie, IJssalon

25 juli 2012

eten is niet hoogststaand maar de prijzen zijn doorgaans redelijk. Aardige bediening. Kaart is weinig gevarieeerd. Leuk voor een borrel of een ijsje maar minder geschikt voor een warme maaltijd

Meesterproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

19 juli 2011

Een prima restaurant! De term "Brasserie" is eigenlijk wat gewoontjes gezien de culinaire kwaliteiten die wij mochten ervaren. Vriendelijke bediening.

cornu
cornu
Topproever

27 april 2010

Eten is zeer matig, maar binnen 2 minuten klaar.
Echter frietjes zijn echter wel lekker.
De sate behoort tot de allerslechtste in de Benelux, je krijgt gewoon kippebout in sausje van water en groothandel pinda saus...

zyx
zyx
Proever

31 maart 2010

Kwam hier toevallig langsfietsen, verrassend goed en een leuke bediening. Aanrader.

Luuc
Luuc
Proever in spe

27 maart 2010

we waren de Mergellandroute aan het rijden en kwamen we op dit adresje terecht. Lekker geeten, een spies van biefstuk die werd leuk geserveerd aan een haardstel. Het was nog niet zo warm, maar gelukkig hadden ze heaters buiten waardoor we toch een sigaretje konden roken. En als toetje natuurlijk een heerlijk ijsje.

etiene
etiene
Proever in spe

Alle 5 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Brasserie IJssalon Marianne

Schrijf hieronder je recensie over Brasserie IJssalon Marianne. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.