Chef Guto Souza uit Brazilie nodigt u uit voor een gastronomische reis langs zijn favoriete plekjes. Chef Guto gebruikt de Braziliaanse keuken als de basis maar combineert deze feilloos met andere stijlen zoals de Italiaanse, Portugese, Aziatische en zelfs de Hollandse keuken. Ooit een Hollandse bitterbal met Indiase curry vulling geproefd?
Schuif bij ons aan tafel en geniet!
Hier vorig jaar gegeten en een verrassing! Gezellige sfeer en goede bediening! Het concept is ook leuk want ze hebben geen vaste menukaart maar alles wordt 's-ochtends vers ingekocht dus iemand komt met een bloknootje aan tafel zitten en vertelt wat er die avond te bestellen is (overigens genoeg keuze)! Super lekker gegeten en een goede ambiance! Wil hier zeker nog een keer terug en ik vind het een absolute aanrader!
Wij hebben hier vorige maand gegeten met een vriendengroep. Lekker eten, goede bediening en leuke sfeer. Wijnen waren ook heerlijk. Zullen dit aanraden en zelf beslist nog eens komen.
Gezellig, beetje rumoerig (accoustisch) eenvoudig, zeer goede bediening in de zin van vriendelijk en beetje onhandig met het messenleggen. Ideaal dus om met je familie of vrienden even informeel te gaan eten. De echte verrassing was het eten zelf. Ongelofelijk lekker voorgerecht, gevolgd door uitstekende cotelet en verrukkelijk toetje (chocola). Maakte dat iedereen bij elkaar wilde proeven hoe lekker zijn gerecht wel niet was.
Verrassend! Hoera voor de houtskoolgril! Zelfs onze meest kritische tafelgenoot was tevreden...en dat wil wat zeggen.
Gerechten zijn anders dan anders, of het braziliaans is weet ik niet maar origineel is het zeker. Obrigado chef! Het was een topavond!
Gisteravond de verjaardag van mijn zusje gevierd met een etentje in dit restaurant. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik een "gevorderde" restaurant bezoeker ben, maar dit heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.
Dit restaurant is knus en we voelden ons meteen welkom. De bediening was super aardig en professioneel. En dan het eten.... een woord: wauw. De liefde voor koken spatte van het bord af. Je proefde dat de ingredienten vers waren. Van voorgerecht ("verstoppertje", is een aanrader!) tot dessert (warme chocolade taartje),alles was heerlijk.Er staat zoveel heerlijks op de kaart, dat ik in ieder geval nog een paar keer terug moet! Om een lang verhaal kort te houden: Ik zou dit reaturant aan iedereen aanbevelen! Echt doen.