8.0
6.5
Toon telefoonnummer (0111) 482 214

KeukenVis & Europees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

timms timms 16 januari 2012

Recent een volledige make-over doorgemaakt en wij moeten zeggen: Het ziet er prachtig uit!!
Eerder hier gegeten, aan de gastvrijheid lag het niet. Inmiddels ook een nieuwe kaart. Heerlijk gegeten; zowel vis, vlees als wild serveren zij nu. Zowel ik als mijn vriendin werden vriendelijk geholpen. Het eten was van goede kwaliteit en de smaak was heerlijk.
Wij gaan sowieso nog een keer langs.

yfje62 yfje62 28 augustus 2011

Bijna iedere week eten wij bij de Meeuw. Wat al te graag zouden wij zo n goed restaurant in onze woonplaats willen hebben. Iedere week wisselende verse vis op het bord. De menu kaart heeft ook heerlijke produkten wat het kiezen moeilijk maakt. Mosslelen komen er vandaan dus verser kan niet. Het salade buffet is altijd vers en heb het nog nooit ergens zo goed gegeten.
Onze hond blijf bij slecht/koud weer in de auto. Bij goed weer mag hij mee buiten op het gezellige terras. De hond wordt als eerste vers water voorgeschoteld vlak daarna krijgen wij ons drankje. Is het weer twijfelachtig om de hond in de auto te laten, is er een overdekt terrasje aan de zijkant met een straalkachel om het lekker warm te houden. Kortom.............Wanneer we een weekje overslaan, missen we het.

Groetjes van Raymond en Yvonne.............vaste klanten

zeezout zeezout 21 juli 2011

Vorige week hier gegeten. Service en gastvrijheid kennen ze hier niet. Het begon al met ons kleine hondje, die mocht er absoluut niet in. Dit bleek later iets wat standaard is in Bruinisse, onbegrijpelijk.
Toen zagen we de prijzen, minstens 25 euro per gerecht, buiten alle proporties. Wij zijn vis kenners en nemen alleen vis als die vers is en dus niet bevroren geweest. We vroegen aan de eerste dame of de kabeljauw vers was, ze gaf een eerlijk antwoord: hij was ingevroren. Aan de tweede dame vroegen we of de tongschar vers was, zij gaf als antwoord dat 'alles bij ons vers is'. Toen ik daarop antwoordde dat de andere dame had verteld dat de kabeljauw ingevroren was geweest kreeg ik een grote mond terug: 'waarom vraagt u het dan?'.
Ik heb toch maar de tongschar genomen, die was droog en veel te ver door. Mijn vriendin had de spare-ribs, ook die waren droog en taai. Mijn moeder had de biefstuk, die was best prima. Mijn vader had ook de tongschar, die was net als bij mij droog.
De bijlage was karig, een bakje door gebakken aardappeltjes waar je 1 kies mee kunt vullen en dito hoeveelheid frites. Geen mayonaise erbij. Dus vroegen we hierom, later stond er 1 euro op de rekening, en dat voor een minuscuul bakje... Ook de andere 'verse' sauzen waren onder de maat, niks vers aan, alles uit een pakje. Dan de salade bar, oude dorre sla met dito dressings.
Tja, en toen kwam de rekening: 120 euro voor alleen hoofdgerechten en 1 flesje huiswijn. Wij komen hier nooit, maar dan ook nooit, meer terug.

Proever5545 Proever5545 28 januari 2009

voor het interieur moet je het niet doen, maar het eten is altijd eenvoudig doch heel erg lekker en de bediening vriendelijk en snel. tijdens de mosseldagen is het aan te raden voor buiten te reserveren, want dan loopt de temperatuur binnen wel erg hoog op.

Proever63512 Proever63512 7 augustus 2007

Prima restaurant om te eten als je van vis houdt. De kreeftensoep was goed gevuld met grote stukken kreeft.
De halve kreeft met zelf gemaakte mayonaise was uitstekend. De ander at mosselen op provenciaalse wijze. Afgesloten met een ouderwetse hollandse sorbet maakte ons etentje compleet. Eenvoudige inrichting met een erg vriendelijke bediening.

Geef zelf je mening over De Meeuw

MaandagGesloten
DinsdagGesloten