8.2
Toon telefoonnummer (0111) 481 228

KeukenFrans, Italiaans & Brasserie
Openingstijden12.00-20.30, ma-di gesloten

su1tu su1tu 18 mei 2012

De laatste jaren erg veel gegeten in dit rest. Altijd in het kreeften seizoen, ik bedoel de echte.
Vorig jaar gebeld op de dag dat het personeel de sluiting aan het vieren was. Dat viel tegen. In de tussentijd veel "misbruikte" kreeften gegeten.........en nu weer open hoorde ik. Het goede leven in de Vluchthaven is weer begonnen..........althans voor mijn vrouw en ik en vele anderen. Voorlopig maar niet meer sluiten..............Wim Heijndijk, Zwijndrecht.

marianneketting marianneketting 22 april 2012

Eindelijk een betaalbaar en goed restaurant op Schouwen Duiveland. Er wordt creatief gekookt, met heerlijke producten. De zeebaars met een saus van cardamon was voortreffelijk, de zeevruchten idem. Heerlijke chocoladetaart toe. Aanrader. Nu nog mooi weer, zodat wij op het terras plaats kunnen nemen en genieten van uitzicht, lucht, licht, geur én eten.

lydia1 lydia1 11 maart 2012

DIt is mijn favoriete restaurant in Zeeland, al was het maar omdat ooit de weduwe Jumelet het runde :) Maar zeker niet alleen daarom: prachtige ligging, aangename sfeer, prima eten en lekkere wijn. Hier rijden we voor om.

wertheimer wertheimer 25 mei 2010

Mooie ligging (wel 1 uur lopen vanaf het dorp), zeer vriendelijke bediening en fantastisch eten. De bisque was van grote klasse, de kreeft, zelfs geroosterd, heerlijk. We komen terug!!

hans lekkerbek hans lekkerbek 10 mei 2010

Klein,gezellig ingericht restaurant met uitzicht over het water.Vriendelijke bediening,die uitgebreid uitleg geeft wat gegeten kan worden.Kreeft,vis en schelpdieren hebben hier de voorkeur en wordt supervers en zeer smakelijk bereid opgediend.Onze kreeft was verrukkelijk,maar men hoeft deze, voor wat mij betreft,van te voren niet meer levend te laten zien.

Geef zelf je mening over De Vluchthaven