De Vrienden van Bru, is echt ons toppertje in Bruinisse. Wij eten hier regelmatig omdat we vaak in Bruinisse zijn. We hebben ook andere restaurants in de buurt geprobeerd maar deze kunnen niet tippen aan de Vrienden van Bru. De eigenaresse heeft altijd een vriendelijk woord. Attente en snelle bediening en gewoon goed eten! Onze favoriet; Mosselen van Hans, zo lekker, we kunnen de saus wel drinken. Afgelopen keer de slibtongen genomen, héérlijk, goed gebakken in roomboter, dus ook botermals. Mijn man had het varkenshaasje met champignonsaus, heerlijk mals. Onze dochter is gek op de spare ribs. Deze zijn echt superlekker en supermals. Fijne ribjes en niet van die grote brokken. Lekker wijntje erbij en de avond kan niet meer stuk. We gaan altijd met een zeer tevreden gevoel weg en komen altijd weer terug!
Verse vis zoals verse vis moet zijn. Eerlijk eten van een chef, die liefde heeft voor zijn vak. Ruime portionering en zeer smakelijk! En de bediening mag er ook zijn.
Een echt familiebedrijf. Zelfs de jonge dochter helpt je vakkundig! Gastvrij, lekker eten en lekkere wijn. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Niet hoogstaand maar gewoon goed.