rhermans rhermans 20 oktober 2011

Precies wat je verwacht van een eetcafe in het mooiste dorp van Waterland. eerlijke biefstuk, smakelijke kip Madras en vooral een goede wijnkeuze. Zo zorgt eenvoud voor een aangename avond buitenshuis.

hans amsterdam hans amsterdam 11 oktober 2010

afgelopen zaterdag hier met 6 personen gegeten. Was absoluut smakelijk. Bediening is goed en oplettend. Opmaak is eenvoudig, maar absoluut een locatie om vaker te eten.

majoor boshard majoor boshard 15 juli 2010

Gezien de prijzen en de entourage is het moeilijk je te vergissen; what you see is what you get.
Een antwoord apparaat met open/ sluitingstijden en een vakantie zo her en der zou behulpzaam zijn.
Het eten is eerlijk en soms echt goed. Waarom het brood pas bij het hoofdgerecht komt en de salade terugkerend saai is?? Wijnkeuzes zijn verrassend net als de betaalbare prijs. Het bier is niet te zuipen.....

Ilse O. Ilse O. 16 maart 2010

Na een bijeenkomst voor het werk zijn we op de terugweg wat gaan eten bij dit restaurant. Zeer vriendelijk personeel. Eten was eenvoudig, maar prima!

codize1972 codize1972 18 november 2009

What a nice place is this! I go to eat to the drie noten since years and everytime I love it! wonderful meat and very nice starters as well. fantastic atmosphere: quite,relaxing and romantic. Nice staff and reasonable prices. If you go to Broek in Waterland, stop by the drie noten!

Rymke Rymke 6 februari 2009

Heel gezellig restaurant met een vaste kaart waar dingen als biefstuk, slakken en kip madras altijd op te vinden zijn.

Ook is er een wisselde kaart waar altijd wel een heerlijk visje, een uitstekend vleesgerecht en meestal ook wel iets voor de vegetariers op staat. Soms kun je er ook nog dingen buiten de kaart om krijgen. Kortom, een zeer gezellig eetcafe, waar je heerlijk kunt eten. Absoluut een aanradertje!!!

Sanne M Sanne M 1 februari 2009

Kom hier al jaaaren! En al jaren eet ik hier de allerlekkerste biefstuk. Nooit kijk ik op de kaart, want dit zijn echt de beste stukjes Waterlands Vlees. Je mes valt er doorheen. Ook de bediening is altijd even gezellig en de sfeer goed. Een aanrader dus! Ik zit er maandag weer en heb nu al zin in mn biefstukje.

Proever82865 Proever82865 25 oktober 2008

Afgelopen zaterdag met z'n tweeen hier lekker en gezellig gegeten. De bediening is vlot en vriendelijk (en met humor op z'n tijd). De tapa's als voorgerecht waren prima, vergezeld van heerlijk stokbrood. Ook de rode huiswijn was prima. Ook het hoofdgerecht, de kip madras smaakte prima, inclusief de lekker geparfumeerde rijst. Ook qua hoeveelheid niets op aan te merken. Kortom, De drie noten is niet zomaar een eetcafe.
Kennelijk vinden meer mensen het een goed adres, want ook op zondag kan het druk zijn en is reserveren wenselijk.

Proever8031 Proever8031 1 november 2003

gewoon gezellig eten in het dorp. je ziet veel bekenden, gezellig, redelijk eten, redelijke prijs

Geef zelf je mening over De Drie Noten