amdewaard 10 april 2012 | |
Vriendelijke en vlotte bediening, lekker brood, maar het eten: niet onsmakelijk maar te veel en vooral te vet. Over de entourage is goed nagedacht en het idee "middeleeuws" is tot in details (de borden, de bekers en de sluitingen van de toiletten) systematisch doorgevoerd wat natuurlijk niet wegneemt dat het (leuke) nep is.
P. en M. 24 juli 2011 | |
Wij kregen hier ons lunchgerecht tijdens onze culinaire fietstocht Happen en Trappen vanuit Winterswijk. Er was een tafeltje voor ons gereserveerd op een mooie plek. De carpaccio was verrukkelijk en royaal, het brood heerlijk. De bediening vakkundig, vriendelijk en snel. We kregen een uitstekende indruk van dit restaurant. |
Theus 6 juli 2011 | |
Hier zaterdagavond gegeten en overnacht. De maaltijd was perfect. Mooi en origineel opgemaakte royale porties die heerlijk smaken. Ook voor de vegetariƫr was er voldoende keus. Lekkere huiswijn en fijne ambiance. De "pension"kamers zijn eenvoudig, maar compleet ingericht. Draadloos internet op de kamer, in het restaurant en op het terras. Wij komen hier graag weer terug. |
amdewaard 23 mei 2011 | |
Bourgondisch is het woord. Royale porties, zeer hartelijke bediening. Het verrassingsmenu genomen, hoofdgerecht was vis op de huid gebakken, goed geslaagd. De ambiance ("middeleeuws") kan men van mening over verschillen maar is in ieder geval konsekwent doorgevoerd. Het pension: aanbevolen. |
mvente 14 februari 2009 | |
In een woord geweldig.
Morgjuh 9 november 2008 | |
Een restaurant in geheel authentieke Middeleeuwse sfeer. Het eten en drinken kreeg je op aardewerk borden en bekers.
Geef zelf je mening over Bertram