Wij kregen hier ons lunchgerecht tijdens onze culinaire fietstocht Happen en Trappen vanuit Winterswijk. Er was een tafeltje voor ons gereserveerd op een mooie plek. De carpaccio was verrukkelijk en royaal, het brood heerlijk. De bediening vakkundig, vriendelijk en snel. We kregen een uitstekende indruk van dit restaurant.
Hier zaterdagavond gegeten en overnacht. De maaltijd was perfect. Mooi en origineel opgemaakte royale porties die heerlijk smaken. Ook voor de vegetariƫr was er voldoende keus. Lekkere huiswijn en fijne ambiance. De "pension"kamers zijn eenvoudig, maar compleet ingericht. Draadloos internet op de kamer, in het restaurant en op het terras. Wij komen hier graag weer terug.
Bourgondisch is het woord. Royale porties, zeer hartelijke bediening. Het verrassingsmenu genomen, hoofdgerecht was vis op de huid gebakken, goed geslaagd. De ambiance ("middeleeuws") kan men van mening over verschillen maar is in ieder geval konsekwent doorgevoerd. Het pension: aanbevolen.
In een woord geweldig.
We hebben hier een weekend gelogeerd, in het kleinschalige hotelletje, wat achter "het restaurant" geplaatst is. Het restaurant is omgetoverd tot een middeleeuwse herberg. Het eten is er geweldig. Een kleine, maar gevarieerde kaart en met mooi weer, kun je geweldig buiten op het plein in het zonnetje eten. Ja... heel leuk.
Een restaurant in geheel authentieke Middeleeuwse sfeer. Het eten en drinken kreeg je op aardewerk borden en bekers.
Eten is er heel erg goed. We hebben echt genoten van de sfeer.
Ook buiten op het terras is het goed vertoeven.
Bij het restaurant is ook een pension.