Concept is wat aangepast, maar de kwaliteit is zeker niet minder geworden. Vorige week weer gegeten en het is ons goed bevallen. Normaal gesproken namen we het verrassingsmenu, maar dat is nu niet meer mogelijk. Coquilles met een kaassaus als voorgerecht was voortreffelijk. De hazenrug met kastanjes en spruitjes was ook om te smullen. Het kaasplankje was gewoon lekker, niets op aan te merken. Persoonlijk vind ik het jammer, dat het verrassingsmenu verdwenen is, maar nu kun je wel een goedkoper keuzemenu kiezen. Wij hadden gekozen van de normale kaart. Keuze is voldoende en kwalitatief echt erg goed!
Bediening (eigenaresse) is prima. Geïnteresseerd, vriendelijk, humorvol en met kennis van zaken.
Heerlijk genoten van het verrassingsmenu met vooraf een lekkere amuse. De rode Italiaanse 'Barbera d'Alba' smaakt hier ook goed bij!tafels mooi gedekt en vriendelijke bediening (eigenaresse).Al met al een geslaagde avond en zeker de moeite waard om hier snel weer terug te komen.
Leuk en knus restaurant. Jammer dat het personeel dit niet uistraalt. Ook jammer dat een surprise menu wordt samengesteld uit gerechten van de bestaande kaart. Niet echt een surprise dus. De kwaliteit van het eten is wel goed.
Op zaterdag gegeten. Vast 3 gangen menu. goede variatie,prima porties. Bediening is erg vriendelijk. Uitstraling van een eetcafe met prima kaart. Een aanrader
Dit is een sfeervol en warm restaurant. We hebben hier nu een paar keer gegeten en komen iedere keer weer graag terug. De gastvrouw is altijd erg vriendelijk en het eten is gewoon top.
Mooie menukaart met een diversiteit aan lekkere gerechten.
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Tot snel.