| Activiteiten | Restaurant, All you can eat | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Groot restaurant wat volgens zeggen oosterse specialiteiten levert in buffet vorm maar alles smaakt het zelfde of is smakeloos bv de nassi er is wel genoeg en het restaurant valt voor mij onder de groep veel eten voor weinig geld,en is wel geschikt voor grote groepen.
Mijn familie komt gemiddeld 2x per jaar hier eten, ongeveer 20 personen, waarvan de helft kinderen. Vooral kinderen vinden het fantastisch om zelf eten te kiezen. Er is veel keuze en variatie, ook voor volwassenen. Zalm en ossenhaas wordt vers gebakken.
Het is goed betaalbaar, prima prijs-kwaliteit verhouding. Wel heel massaal en daar moet je tegen kunnen. Niet geschikt voor een intiem etentje.
goed Aziatische restaurant er is veel keuze, je kan alles zelf samen stellen, lekkere voorgerechten. mooi aan het mastbos gelegen. wel jammer zijn de vele zalen maar dat is wel nodig want altijd als ik er ben zit het bijna helemaal vol. vooral leuk met een grote groep.
Groot, ongezellig, ontklantvriendelijk buffetrestaurant waar je smakeloos eten kan verwachten. De serveersters kunnen wel een cursus 'beschaafd Nederlands' krijgen en een lachje zou ook fijn zijn. Het eten is smakeloos, 13-in-een-dozijn en voornamelijk is het motto: schransen maar. Ik ga er echt nooit, maar dan ook nooit meer heen.
Schrijf zelf een recensie over Bouvigne
Schrijf hieronder je recensie over Bouvigne. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Vrijdag | vanaf 12:30 |
| Diner | vanaf 17:00 |