| Keuken | Regionaal, Biologisch, Frans & Hollands | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Via een aanbieding terechtgekomen in dit restaurant. Een surprisemenu dat ronduit geweldig was - in alle opzichten : de samenstelling, presentatie, begeleidende dranken. Zeer verfijnd! Daarnaast een hartelijke ontvangst en uitstekende bediening . Alle gerechtjes en wijnen werden toegelicht en zogevraagd nog nader omschreven. Ook de koffie en friandises toe verdienen een pluim. Kortom een restaurant waar je graag terugkomt. Niet goedkoop maar topkwaliteit!!
Op de bonnefooi binnengelopen om te lunchen. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Er hing een eigenaardige lucht, soort schoonmaakmiddel-achtig iets. Trok gelukkig weg toen we zaten te eten. Voor de lunch een aantal aantrekkelijke opties, waaronder een tweegangen dagmenu, een driegangen keuzemenu en a la carte. Gekozen voor drie gangen met bijpassende wijn. Om te beginnen een bordje met drie amuses, prima. Daarna huisgerookte zalm in diverse bereidingen, lekker maar niet top. Vervolgens een perfect gegaarde skrei met heerlijk garnituur, heel erg lekker! Dessert vond ik een beetje een misser: cassismousse met melkchocola en advocaatsaus. Stuk voor stuk lekkere onderdelen, maar als combinatie niet zo'n succes helaas. De gerechten (forse porties) werden geserveerd met zeer royale glazen lekkere wijn. De bediening was super. We waren de enige gasten in de zaak op dat moment, maar we werden gelukkig niet overladen met 'smaakt het' en 'is alles naar wens'. We gaan zeker nog eens terug voor het diner!
Gegeten op: 3 april 2013.Vanmiddag de lunch genoten bij de Stadstuin. Lekkere lichte visgerechten met passende wijn. Mooie spannende combinaties, kortom echt een aanrader.
Gegeten op: 14 maart 2013.Via een tip in dit restaurant terecht gekomen. En toen kon het onthaasten beginnen. Er wordt de tijd voor je genomen, het is dan ook echt een avondje uit eten. Kwaliteit van het eten was erg goed, we hebben genoten van een brioche en een wildzwijnbiefstuk met lekker garnituur. De wijn was prima, zo ook het toetje. De ober legde uit dat hij wil dat mensen van het eten en elkaar genieten en daar ook de tijd voor nemen. Dat hebben we zeker gedaan, en is ons zeer goed bevallen. Komen hier absoluut terug!
Gegeten op: 6 januari 2013.
Gisterenavond wederom gedineerd bij De Stadstuin. Zoals altijd was de ontvangst en bediening zeer vriendelijk en correct. Het 4-gangen surprise menu is altijd een aanrader en ook de aanpassing zonder vis is een schot in de roos. Verrassende amuses en mooie, eerlijke gerechten met goede bijpassende wijnen in het wijn arrangement, wat zeer royaal wordt geschonken. Hier geen bodempjes maar zeer genereuze glazen die af en toe ook nog worden bijgeschonken.
Ook de mogelijkheid het zoete dessert in te ruilen voor een mooi kaasplateau zonder extra bijbetaling is klasse en de koffie / thee met huisgemaakte zoetigheden is een nagerecht op zich. Bovendien voelt de familie Crezee zich niet te goed om een karaf kraanwater op tafel te zetten. Chapeau! Hieraan kan menig restaurant een voorbeeld nemen En dan de prijs voor dit alles. Nee, een goedkoop restaurant is het niet, maar ik heb nog nooit zulke constante en hoge kwaliteit voor een dergelijke prijs gezien. Alle reden dus om een bezoek te brengen aan dit fantastische restaurant !
Schrijf zelf een recensie over De Stadstuin
Schrijf hieronder je recensie over De Stadstuin. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Vrijdag | 12:00 - 21:00 |