| Activiteiten | High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Was opnieuw genieten bij Charelli's! Gezellig druk, het hoofdgerecht met st jacobsschelpen is in één woord fantastisch, voorgerecht zalm is aan de grote kant (al vragen velen waarschijnlijk zich af hoe erg dat is). Bediening altijd erg vriendelijk en toegankelijk, al kan er iets beter worden gelet op tijdig afruimen, compleet bestek, e.d. Dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de positieve houding. Top dat je bij bestellen van water wordt gevraagd of je een fles merkwater wilt of karaf kraanwater.
Gegeten op: 3 mei 2013.Samen met mijn vriendinnen hebben wij genoten van een vernieuwde Charelli. Het is een hippe tent, met smaak en zeker heerlijk eten. Als voorgerecht had ik de truffelzalm die echt goed op smaak was met de truffel. Hierna kwam de steak tartaar die op een orginele en uitgebreide wijze werd geserveerd en goed op smaak gebracht. De bediening was gezellig en we kregen zeker genoeg aandacht. Een echte aanrader is Charelli dus.
Gegeten op: 21 april 2013.
vernieuw en toch beetje hetzelfde! wij vinden het geweldig. Eergister met relaties gegeten: krabpoten en steak tartare! ken ik uit mijn franse tijd en super dat men dit durft te brengen.
wijnen goed maar prijzig (ja ja ik weet , kwaliteit kost wat).
Helemaal tevreden naar buiten en komen zeker terug. Aanrader. Maar dat was het al geloof ik 20 jaar.
Joop
De verandering van het restaurant is verreweg geen verbetering. Het vorig interieur oogde verzorgd en met stijl. Die tijd lijkt voorbij.
Het eten was een grote teleurstelling met name de gerechten met eend. Ronduit taai en veel te lang en te hard gebakken. Met het dessert hoopten we nog op een mooie afsluiting. Helaas, de ijscompositie zag er hopeloos uit en de kwaliteit was zeer matig. Als bestek waren er soeplepels en grote vorken. Toen wij vroegen om een dessertlepel, kwam er een krom exemplaar uit de keuken.
Het was jammer dat een restaurant waar we graag kwamen zich van zo'n kant laat zien. Wij laten het hierbij.
De nieuwe inrichting bij Charelli is modern en verzorgd, persoonlijk vond ik het vorige interieur mooier, maar dit past zeker bij het restaurant.
Wij hebben hier op donderdagavond met 5 personen gegeten. We hadden gelukkig gereserveerd want het was erg druk. Wij hebben hier verder geen last van gehad, onze tafel stond klaar toen wij binnen kwamen en ook de rest van de avond hebben wij heerlijk rustig gezeten.
De bediening was zeer vriendelijk, duidelijke kennis van het menu en ze kwamen voldoende naar onze tafel toe om ervoor te zorgen dat iedereen voorzien was van drinken en dat alles naar wens was.
Het eten was ook zeer goed, de borden waren mooi opgemaakt en het eten was prima op smaak. Zeker het torentje van coquilles vooraf is een echte aanrader! Als hoofdgerecht had ik de kabeljauw en die was prima. Het hoofdgerecht coquilles had iets meer op smaak mogen zijn maar daarentegen was de steak tartaar ook weer prima in orde.
Kortom wij hebben hier een heerlijke avond gehad, vriendelijke bediening en lekker eten zoals het hoort bij een avondje uit! Ik zou hier een volgende keer zeker weer reserveren.
Schrijf zelf een recensie over Charelli
Schrijf hieronder je recensie over Charelli. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.