Brasserie Keyzer over zichzelf

Of u nu `s morgens de dag begint met een heerlijk ontbijt, of geniet van een heerlijke lunch, danwel bij ons komt borrelen. Van `s ochtends vroeg tot aan een uitgebreid diner in de avond bent u van harte welkom. Chefkok Frank Verbon zal zijn culinaire talent gebruiken om u een smaakvolle avond te laten beleven. Ons enthousiaste team wenst u alvast een aangenaam verblijf.

KeukenInternationaal, Mediterraan & Brasserie

Rob43434 Rob43434 11 mei 2012

Maandag met een groepje in de 'kelder' gegeten. 50% Duitsers 50% Nederlanders. Eten was echt slecht. Smakeloze tonijn als voorgerecht. Vieze zalm als hoofdgerecht. Bediening knullig. Ober kon menu alleen in Nederlands uitleggen. Bij dessert wilde iemand zijn toetje niet. 'Ja, maar, dat heb je wel besteld hoor. Dat hoort bij het menu'. Reactie van die Nederlandse (Rotterdamse) mevrouw was, dat is nu typisch Amsterdamse horeca onbeschoftheid. Ik schaamde me voor Amsterdam. En naar Keyzer ga ik nooit meer.

Sammyrueroyale67 Sammyrueroyale67 10 mei 2012

Op een doordeweekse dag ongedwongen maar zeker correct en vriendelijk ontvangst, oplettend personeel en een jonge, frisse en allervriendelijkste maître Rik W. Niet goedkoop maar zeer smakelijk, de steak tartare met kennis van zaken klaargemaakt. Goed wijnadvies en bij het dessert "verplicht en kosteloos" een heerlijke PXsherry mogen proeven.Zonder verwachtingen naar binnen gestapt maar zeer enthousiast en voldaan weer naar buiten gekomen, een absoluut positieve ervaring en zeer aan te raden!

Fransje-Rij Fransje-Rij 29 april 2012

Vis van de dag besteld. De prijs werd niet vermeld, maar deze zeetong stond op het menu tussen gerechten die tussen €22.50 en 28.50 kostten. Ik kreeg vier dunne lapjes. Toen de rekening kwam, dacht ik dat er een fout gemaakt was: € 49.50 voor alleen de vis. Dat bleek hun normale prijs te zijn. Om de bedrijfsleider gevraagd, die was er niet, maar wel de maître. Ik vertelde hem dat ik het een belachelijke prijs vond en dat ze die van tevoren hadden moeten noemen. Bovendien zetten ze mensen op het verkeerde been door het gerecht te vermelden tussen allerlei andere zaken die allemaal rond de € 25,- kosten.
De zogenoemde maître moet nog veel leren, want het enige dat hij op een agressieve toon kon uitbrengen was: "wat is nou uw probleem?". En: "dit is een normale prijs, die vragen we altijd".
Verder was de bediening ook erg slecht. We kregen de bijgerechten vijf minuten nadat de vis was geserveerd, maar toen hadden we er al drie keer om gevraagd. Ook het bestelde drinken kwam pas na een kwartier, zelfs toen de zaak al vrijwel leeg was. Mensen naast ons hadden het al opgegeven, het door hen bestelde kwam helemaal niet.
Ik begrijp erg goed dat het vaak stil is. Een absolute afrader!

smulpaap65 smulpaap65 25 april 2012

Vriendelijke ontvangst en bediening. Lunchgerechten smakelijk en goed vullend: gebakken sliptong (3 stuks) met salade en grote frieten en gegrilde kalfsentrecote (medaillons) met groente en aardappelpuree. Lekkere cappuccino en groene jasmijnthee met cocosmacroontje. Ons spreekt locatie, vriendelijke bediening en lunchmenukaart aan.

cidero cidero 19 november 2011

Lunch: croque monsieur a 8,50 euro: twee slappe stukjes wit brood met non-descripte vulling. Dwz: er zat iets tussen dat de kleur van ham had, maar niet als dusdanig smaakte. Een helft van de witte slapjes was bedekt met iets geels, dat vermoedelijk naar kaas had moeten smaken... Daarnaast had ik een dubbele espresso besteld die ik thuis met behulp van een biagletti beter maak en de verse jus was, jawel!, al 's ochtends vers geperst! Wees wijzer, ga niet naar Keyzer!

Geef zelf je mening over Brasserie Keyzer

Maandagvan 8:00 tot 23:00