Yukimori 30 december 2011 | |
Beste Sushi in de Benelux. Alleen in Londen en Düsseldorf krijg je wellicht betere sushi. In alles zie, proef en ruik je dat de sushi master al zijn hele leven niets anders doet dan elke dag heerlijke sushi maken. Ik hoop dat hij het nog vele jaren volhoud voor dat hij met pensioen gaat. |
Nancy66 1 december 2011 | |
Heerlijk sushi en sashimi gegeten bij Kaiko eind november. Inrichting is eenvouding maar schoon en gezellig - geen luxe restaurant, maar een prima sushi tent. En als je goed sushi zoekt, wordt je niet teleurgesteld. Eenvoudig, maar heerlijk sushi - vis en rijst die smelten op je tong. We hebben een sushi menu (met miso soep, salade en diverse sushi), en een sashimi menu besteld, met warme sake erbij. Enige minpunt - veel te veel sladressing op de salade. Er was meer dan genoeg eten voor €27, en sushi was simpel (geen luxe rolls oid) maar heerlijk. Japanse thee daarna maakte een goede eind aan onze avond. Kortom: mijn eerste keus voor sushi in Amsterdam. |
maaike007 27 juli 2011 | |
Uitstekend adres voor kakelverse sushi en sashimi. De sushi ziet er dan misschien niet zo gelikt uit als op andere (duurdere) adressen, maar de smaak is er niet minder om. Ook de salade van zeewier en komkommer smaakte heerlijk. Leuk ook dat je vooraf een kleine amuse krijgt. De bediening is alleraardigst. Een echte aanrader. Wel even reserveren, want er is weinig plek. |
amsterdamrl 24 juli 2011 | |
Echt goddelijk! Beste Japanner van Amsterdam! |
johnhonings 15 juli 2011 | |
Versere Sashimi & Sushi heb ik zelden gekregen. De salade met coquilles was een zeldzame smaaksensatie! Omdat het een klein restaurant met beperkt aantal plaatsen is, was het ook heerlijk rustig genieten van al het lekkers. Vriendelijke bediening! Kortom; een restaurant dat ik voor het eerst maar zeker niet niet voor het laatst bezocht heb! |
cathalijner 27 juni 2011 | |
Gewoon de beste Japanner van de stad. Niet te vergelijken met de all-you-can-eat sushi restaurants. Dit is veel en veel beter. De sushi smelt in je mond, zo zacht. De bediening is ook buitengewoon attent en vriendelijk. |
popeye 20 februari 2011 | |
Een echte Japanner in een tijd van nep-sushi tentjes (meestal Chinees). Het is best goed hoor de kwaliteit, maar toch mis ik net dat stukje extra wat een sushi een echte sushi maakt. Bij Kaiko kreeg ik de indruk dat het net iets te veel is voor die ene sushichef om alle gasten tevreden te stellen. |
hans van eig 24 januari 2011 | |
De naam van Kaiko is zelfs in het oosten van het land groots.
cdemeere 30 juli 2010 | |
Deze echte japanner heeft de lekkerste california maki van de stad!
Eater 21 juli 2010 | |
Heerlijke sushi en sashimi. Erg vers en mooi gepresenteerd. Hier kom ik zeker vaker terug, alleen jammer dat je niet zomaar binnen kan wandelen om aan te schuiven (ook niet als je ziet dat er tafels vrij zijn in het achter gedeelte). Maar voor het oubollige en kraakverse sushi kom ik zeker vaker terug. |
Geef zelf je mening over Kaiko