7.8
6.8

1 2 3 4 ouder »

Yukimori Yukimori 30 december 2011

Beste Sushi in de Benelux. Alleen in Londen en Düsseldorf krijg je wellicht betere sushi. In alles zie, proef en ruik je dat de sushi master al zijn hele leven niets anders doet dan elke dag heerlijke sushi maken. Ik hoop dat hij het nog vele jaren volhoud voor dat hij met pensioen gaat.

Nancy66 Nancy66 1 december 2011

Heerlijk sushi en sashimi gegeten bij Kaiko eind november. Inrichting is eenvouding maar schoon en gezellig - geen luxe restaurant, maar een prima sushi tent. En als je goed sushi zoekt, wordt je niet teleurgesteld. Eenvoudig, maar heerlijk sushi - vis en rijst die smelten op je tong. We hebben een sushi menu (met miso soep, salade en diverse sushi), en een sashimi menu besteld, met warme sake erbij. Enige minpunt - veel te veel sladressing op de salade. Er was meer dan genoeg eten voor €27, en sushi was simpel (geen luxe rolls oid) maar heerlijk. Japanse thee daarna maakte een goede eind aan onze avond. Kortom: mijn eerste keus voor sushi in Amsterdam.

maaike007 maaike007 27 juli 2011

Uitstekend adres voor kakelverse sushi en sashimi. De sushi ziet er dan misschien niet zo gelikt uit als op andere (duurdere) adressen, maar de smaak is er niet minder om. Ook de salade van zeewier en komkommer smaakte heerlijk. Leuk ook dat je vooraf een kleine amuse krijgt. De bediening is alleraardigst. Een echte aanrader. Wel even reserveren, want er is weinig plek.

amsterdamrl amsterdamrl 24 juli 2011

Echt goddelijk! Beste Japanner van Amsterdam!

johnhonings johnhonings 15 juli 2011

Versere Sashimi & Sushi heb ik zelden gekregen. De salade met coquilles was een zeldzame smaaksensatie! Omdat het een klein restaurant met beperkt aantal plaatsen is, was het ook heerlijk rustig genieten van al het lekkers. Vriendelijke bediening! Kortom; een restaurant dat ik voor het eerst maar zeker niet niet voor het laatst bezocht heb!

cathalijner cathalijner 27 juni 2011

Gewoon de beste Japanner van de stad. Niet te vergelijken met de all-you-can-eat sushi restaurants. Dit is veel en veel beter. De sushi smelt in je mond, zo zacht. De bediening is ook buitengewoon attent en vriendelijk.

popeye popeye 20 februari 2011

Een echte Japanner in een tijd van nep-sushi tentjes (meestal Chinees). Het is best goed hoor de kwaliteit, maar toch mis ik net dat stukje extra wat een sushi een echte sushi maakt. Bij Kaiko kreeg ik de indruk dat het net iets te veel is voor die ene sushichef om alle gasten tevreden te stellen.

hans van eig hans van eig 24 januari 2011

De naam van Kaiko is zelfs in het oosten van het land groots.
Op uitnodiging van een Amsterdamse relatie voor een etentje op mijn verzoek bij Kaiko laten reseveren.
Als sushi amateur verzocht voor een plaatsje aan de bar zodat ik kon kijken naar de Japanse chef.
Wij waren voor openingstijd op woensdag net voor zessen. Verrassende aanblik van een eenvoudig aandoende voordeur en zoals eerder beschreven sjofele aanblik.
Bij latere binnenkomst een simpele entre van een afhaal Chinees en dan de doorgang door een rood Japans gordijntje in de strakke en kunsse restaurant kamer.
Bekend interieur voor diegene die wel al eens in Japan is geweest en niet vreemd is met hun strakke inrichting zonder overbodige opsmuk.
De liefhebber komt hier voor de kwaliteit.
De japanse chef achter zijn "atelier" wij aan de andere zijde vol verwachting.
Nou die is dubbel en dwars waargemaakt.
Ik heb vol ontzag toegekeken hoe deze kunstenaar ons alle kanten van zijn kunsten heeft laten zien en proeven.
Uitzonderlijk smakelijk sushi, de al eerder geroemde rols smakelijke garnalen in amandelen.
Met als enig gereedschap zijn vlijmscherpe lange mes maakt hij iedere weer een kostelijke verrassing voor je ogen klaar.
De bediening is vriendelijk en als je je waardering laat blijken laten zij zich ook van hun beste kant zien.
Ik denk nog dagelijks aan deze unieke ervaring.
Hier gaan we absoluut vaker terugkomen.
Dan is van te voren reserveren zeer zeker geen probleem. Het is tenslotte geen fastfoodrestaurant. Daar kan je zo maar in een vlaag naar binnen rennen. Gelukkig maar, want dan ben je bij Kaiko onder de echte genieters.

cdemeere cdemeere 30 juli 2010

Deze echte japanner heeft de lekkerste california maki van de stad!
Alle sushi is van heel goede kwaliteit en ook de kleine bijgerechten zijn heerlijk! Prijzen zijn wel wat hoger dan je gewend bent, maar geloof mij dat prijs/kwaliteit verhouding prima is!Restaurantje is piepklein, maar 6 tafels, waardoor je wel even van tevoren moet reserveren. Afhalen is daarom ook vaak een goede optie, maar wel voor 16:00 uur bestellen!

Eater Eater 21 juli 2010

Heerlijke sushi en sashimi. Erg vers en mooi gepresenteerd. Hier kom ik zeker vaker terug, alleen jammer dat je niet zomaar binnen kan wandelen om aan te schuiven (ook niet als je ziet dat er tafels vrij zijn in het achter gedeelte). Maar voor het oubollige en kraakverse sushi kom ik zeker vaker terug.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Kaiko