"Indonesian restaurant Bali James wilt u, in een uiterst sfeervolle romantische en moderne setting, laten genieten van al het lekkers dat Indonesië te bieden heeft. Overheerlijke Daging Rendang, Satés, tot Ikan Bakar Jimbaran, wij serveren het allemaal.
Wij zijn bekend om onze uitgebreide, uitgebalanceerde en zeer smaakvolle Rijsttafels. Ervaar bij ons een overheerlijk en gezellig diner!"
Heerlijk gegeten in dit van oudsher bekende restaurant, de grote rijsttafel is echt een aanrader. Prijs/kwaliteitverhouding zonder meer goed. Bediening is naar mijn ervaring wat gehaast, maar zeker niet onvriendelijk.
Wij komen hier zeker terug! Wel reserveren want het is bommetjevol (kwaliteit spreekt zich rond).
De smaak en de kwaliteit van de rijsttafel is in alle opzichten perfect. Helaas geldt dat niet voor de bediening, die vooral doelgericht is, en nauwelijks vriendelijk. Men ziet er meer dan keurig uit maar gedraagd zich niet gastvrij. De sfeer is de zaak is overigens prima.
Dus erg goed maar ....
Kwam hier al als klein jongetje met mijn ouders begin jaren 80 van de vorige eeuw toen er nog een bamboe schotten interieur was. Ongelooflijk dat de kwaliteit van het authentieke Indonesische eten tot op de dag van vandaag constant is gebleven. Veel respect voor de loyaliteit van sommige medewerkers die er minstens 30 trouwe dienstjaren op hebben zitten omdat ik ze vandaag de dag nog steeds tegenkom. Ik blijf bepaalde smaken van de keuken van Bali ongeëvenaard vinden ook al heb ik de hele (Aziatische) wereld inmiddels beproefd. Misschien omdat het bij Bali proeft zoals ik het vanaf kind heb leren waarderen? Wat mij betreft nog steeds de moeite van een omweg waard!! Toegegeven, op drukke dagen is de formule van Bali niet altijd wat je noemt 'exclusief' maar de prijs kwaliteit verhouding is gewoon uitstekend! Indonesisch eten zoals het hoort te zijn!
Eten is meer dan lekker, sate krijg je nergens in Nederland zo goed. Ontzettend jammer dus dat de bediening onvriendelijk is, een enkele uitzondering daar gelaten. Sfeer is hautain en gestressed, ik voelde me niet welkom.
Bediening was nogal in verwarring door alle drukte afgelopen 4 juni. Kwamen onderzetters brengen en haalden ze weer weg, kwamen een klein tafeltje extra neerzetten maar haalden het weer weg etc. Iedereen was wel heel vriendelijk. Maarrrr over het eten (en daar gaat het uiteindelijk om) niks te klagen. Alle lof voor de variaties in de rijsttafel en de porties We hadden met z'n drieen een rijsttafel voor 2 personen en extra sate en nog een extra gerechtje. En koffie met spekkoek. Heerlijk gegeten.