ron14 1 mei 2012 | |
Heerlijk gegeten met een groepje van 6. We hebben a la carte gegeten. Ruime hoeveelheid en erg goed!!! Bediening is snel en vriendelijk. |
Anne1961 31 maart 2012 | |
We moesten nogal lang wachten op ons eten maar toen het er was smaakte het prima. Wel een beetje weinig gember bij de sushi. Prijzen vielen nog tegen na wat ik hier gelezen had maar voor Japans alleszins redelijk. Met zijn vieren voor 100 euro gegeten, incl. een drankje. |
Rob43434 9 januari 2012 | |
Echt één van de beste Japanse restaurants in Amsterdam. Altijd eerlijk en lekker eten voor betaalbare bedragen. |
Mier1980 20 december 2011 | |
This restaurant serves good and fresh sushi at very decent prices. I have been here twice and will go back again. Definitely my fave place for sushi in Amsterdam. It's small and you might want to call ahead to reserve a spot. |
Missmies 29 november 2011 | |
Jaren geleden voor het eerst geweest. Toen waren ze bijna de enige japanse restaurant in Amsterdam. Heerlijke eten, goed van smaak. Klein tentje maar wel heel knus. Tot nu toe de beste japanse restaurant waar ik ben geweest, en dat zijn er toch al een stuk of 12. De porties zijn goed, niet te klein. Sushi bestaat ook echt uit vis en niet alleen uit een brok rijst zoals in all you can eat restaurants. Hier ga ik zeker nog een keer naartoe. |
eetgek1972 27 november 2011 | |
Prima plek voor Japans eten. Niet te hip, niet te moeilijk. Heerlijke sushi en leuke bediening. redelijk geprijsd. |
justsu 23 oktober 2011 | |
ff snel wat eten voor we paradiso binnen stappen,... wat een verrassing,.. heerlijk maar dan ook echt heerlijk gegeten ik heb gekozen voor de sushi en ik heb echt genoten hoe heerlijk! Partner had kipspiesjes en die waren ook echt heerlijk zacht mals en prima op smaak! hier ga ik echt nog veel vaker komen! |
frederick-1982 13 september 2011 | |
altijd goed , altijd lekker, betaalbaar en fijne bediening . |
maaikevanveen 16 augustus 2011 | |
dit blijft wel mijn favoriete Japanner ... het eten is heel goed en niet duur ... de bediening is heel aardig en best gezllige inrichting. |
Romy uit het Zuiden 6 augustus 2011 | |
Heerlijk! Leuk! Nog een keer! |