ActiviteitenRestaurant, High tea
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper

10 december 2012

In de zomer hier gegeten op het terras voor een lunch. Goede sandwich achter de kiezen gekregen en mooi van opmaak. Plekje is superleuk aan de markt. Misschien dat het iets te druk was, want de bediening stoof voorbij en was moeilijk te bereiken. Binnen ziet het er goed uit. Moet het 's-avonds zeker nog een keer proberen.

PeterBeter
PeterBeter
Expertproever

22 augustus 2012

Tijdens ons weekendje Breda ook hier gegeten,geweldige ambiance, supervriendelijke bediening en lekker eten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, top!

DriesjedeRuiter
DriesjedeRu...
Meesterproever

16 juli 2012

Lang verwacht, eindelijk van gekomen, eten bij Don Qui John. Leuke locatie, aardige bediening, maar eten viel nogal tegen. Voorgerechten (salade met verschillende vissoorten en suggestie van de chef) waren heerlijk. Hoofdgerecht (wederom suggestie van de chef) viel erg tegen. Oorspronkelijk beloofde zeewolf was al op dus nu kregen we erg klein stukje en niet al te bijzondere forel. Op zich best aardig, maar zeker niet bijzonder, en gewoonweg veel te duur voor zo'n klein stukje filet (25,50). Jammer. We zagen trouwens bij de andere mensen wel de heerlijkste dingen voorbijkomen, dus wrs gewoonweg pech gehad. Maar ja, daarmee viel het voor ons toch erg tegen. En dat maakt de kans dat we nog een keer de moeite nemen om naar Princenhage te fietsen erg klein. Zonde.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

1 juli 2012

Heerlijk eten, goede bediening, gezellig sfeer, mooi interieur en met mooi weer lekker op het terras in de mooie omgeving in het mooie princenhage

gaby4
gaby4
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

23 mei 2012

Mooi en erg lekker eten, gastvrije en erg vriendelijke mensen die je bedienen.
De menu-kaart is telkens weer een verrassing.

1950
1950
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Don Qui-John

Schrijf hieronder je recensie over Don Qui-John. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag