Deze krijgt van mij redelijk, omdat het geen drol kost. T eten is er ook naar, maar niet vies. Dit is meer een keuze als je toch al in de stad bent en geen zin meer hebt om te koken maar liever niet veel uitgeeft. Ook als je haast hebt handig, want wij waren vorige keer klaar na een half uur: besteld, gegeten en betaald. ..eetschuur, maar daar is de prijs ook naar.
We kwamen met 2 kleine kinderen binnen, er werd 'bambini' naar de keuken geroepen en we kregen met voorrang onze bestelling. Top! Precies wat je met kleine kinderen nodig hebt! Eten prima, maar niet heel bijzonder. Standaard Italiaanse restaurant inrichting van 20 jaar geleden.
Alle restaurants vol, alleen hier nog tafels vrij, op zaterdagavond. Nu snap ik ook waarom. Als voorgerecht spicy garnalen, deze waren bremzout. Toen we dit melden werd er gezegd "dat heb je met vis". Nooit geweten. Mijn partner als hoofdgerecht spaghetti bolognese, daar zou toch niets mis mee moeten zijn. Helaas, geen enkele smaak hieraan. Aan een nagerecht hebben we ons maar niet gewaagd.