dushi70 31 januari 2012 | |
Sinds jaren al niet meer zulk goed en perfect bereid vlees gegeten! De kok verstaat zijn vak, dat is duidelijk. Leuke uitleg over de verschillende soorten vlees. Daarnaast was de bediening uitstekend, goed wijnadvies - kortom, wij komen terug! |
alex124 29 januari 2012 | |
De prijs is toch aan de hoge kant als je dat afzet tegen de kwaliteit. Op zich best lekker gegeten, maar als je dan aan het eind van de avond kijkt wat je ervoor betaald dan denk ik dat er toch betere gelegenheden zijn. |
Mendy 3 december 2011 | |
Vanavond heerlijke argentijnse ossenhaas gegeten. Botermals en goed op smaak. We hadden gekozen voor het uiterst vriendelijk geprijsde jubileum 4 gangen menu. Heerlijke carpacio vooraf, daarna soep, ossenhaas en als afsluiter een dessert. Gezellige ambiance. Uiterst vriendelijk personeel en zeer vlotte bediening. Een absolute aanrader voor de liefhebber van lekker vlees. Kom hier beslist terug! |
kmc 9 oktober 2011 | |
De gastvrijheid van zowel het personeel alsmede van de bedrijfsleider zijn erg groot. Het is zelfs mogelijk om de specials aan te passen. De bediening houden goed in degaten of er nog voldoende drinken is, je hoeft dus niet zelf de bediening te roepen om iets te bestellen.
hel1na 18 augustus 2011 | |
Van de week samen met mijn vriend gegeten, hij een rib-eye die de eerste keer welldone aan tafel kwam (evenals mijn ossenhaas) terwijl wij deze rare en medium/rare hadden besteld. De 2e keer was zijn stuk nog koud van binnen en over mijn stuk was een emmer zout heen gegooid. De 'manager' kon niet meer doen dan ons een kop koffie aanbieden, die wij dan ook vriendelijk hebben geweigert. Absoluut geen aanrader. |
peterthailand 15 februari 2011 | |
hier op zaterdagmiddag de lunch gebruikt. Vlotte vriendelijke bediening. Heerlijke spareribs gegeten. De zaak ziet er leuk uit. Zeker aan te bevelen. |
fredkaliboetoe 6 maart 2010 | |
Gisterenavond prima gegeten bij Los Cauchos. In tegenstelling tot de naamgenoten was het hier een bijzondere ambiance. Mooi interieur en leuke vlotte bediening. In Amsterdam is het dramatisch als je daar binnen loopt. Wij kozen voor het snelle3 gangen menu klassiek.
Geef zelf je mening over Gauchos Breda