KeukenHollands
Openingstijden12.00 - 22.00 uur

Altijd-trek Altijd-trek 16 augustus 2011

Haesje Claes is een no nonsense restaurant. Hier vind je de gerechten die je van huis uit gewend bent, pure Hollandse keuken dus. We waren hier afgelopen week en hebben hier prima gegeten. Geen haute cuisine maar gewoon lekker. De porties waren bovendien erg ruim en de prijzen laag.
De ambiance is oud Hollands en oogt rommelig maar dat wordt niet als storend ervaren. In tegendeel, het onderstreept het concept.
Het is er gezellig druk en de bediening loopt zich daarom de poten uit het lijf. Ze zijn erg vriendelijk maar hebben weinig tijd voor de gasten. Dit is echter begrijpelijk gezien de drukte en de snelheid waarmee de gerechten op tafel komen. Enig minpuntje is de ontvangst, daar mag wat meer aandacht aan worden besteed. Via een geplastificeerd A4’tje wordt je verzocht in de hal te wachten tot je een tafel wordt toegewezen maar dat kan je doen tot je een ons weegt. Pas nadat je het restaurant zelf bent ingelopen is er aandacht en wordt je te woord gestaan. Dat is jammer want je begint gelijk met een negatief gevoel.
Haesje Claes is verder een prima restaurant waar je (buitenlandse) gasten mee naar toe kan nemen voor een oer Hollandse ervaring. Zij zullen zich zeker vermaken en smakelijk eten.

janmar janmar 21 juli 2011

het eten was prima! goed verzorgd,vlotte en goede bediening.
Haesje Claes in een echt hollands pand gezellig druk, van te voren gereserveerd dus een leuk tafeltje stond klaar!
Wij hebben heerlijk tong gegeten met een goede wijn erbij.
Voor ons echt TOP
juli 2011 JK en M

IDWR IDWR 16 juni 2010

Na omstoten van wijn over kleding werd de wijn opgeruimd, maar daar bleef het bij. Bediening was aardig maar kortaf. Borden zaten vol vetvingers en de bediening wist zelf niet wat ze opdiende.
Ze hebben een glutenvrije kaart, maar daar houdt het ook mee op: ook hier wist de bediening er weinig van

mama73 mama73 22 april 2010

Alleen leuk als je buitenlands bezoek hebt en zelf geen stamppot of erwtensoep wilt maken. Eten vond ik zelf wel meevallen, de sfeer is leuk.

Maike43 Maike43 8 januari 2010

In december met ongeveer 15 man gegeten bij dit restaurant. Op de site wordt aangegeven dat ze prima service verlenen aan grotere groepen. Een prachtig pand, maar helaas werden wij helemaal bovenin weggestopt. Niet echt een gezellige zaal.. Eten was echt beneden paal, zeker voor de prijs die we hebben betaald. Bediening was wel weer heel netjes. Als hoofdgerecht de lasagne gegeten; die dreef in ee plas olie. Groenten waren nog hard en niet warm genoeg. Al met al; absoluut geen aanrader.

Geef zelf je mening over Haesje Claes