thijs2012 21 maart 2012 | |
de locatie is echt TOP. En vooral m'n vader was te spreken over de lamsschouder! Een fijne atmosfeer binnen en de bediening attent. |
Jack-M 5 maart 2012 | |
Als je een gezellig eetcafé zoekt, waar het eten niet alleen heel goed, maar ook buitengewoon vriendelijk geprijsd is, dan moet je hier snel gaan eten. Bovendien is de bediening altijd even aardig en snel, dus .... wat wil je nog meer?! Uhm... een lekker wijntje bij je eten? Ook dat hebben ze. Eveneens goed geprijsd. Is er dan ook nog iets negatiefs te vermelden? Ja .... de porties zijn enorm. En ik heb altijd geleerd m'n bord leeg te eten. Dus ik loop soms iets te vol te deur uit. Maar vaak ook hou ik me niet aan de "leeg bord" regel, dus valt het wel mee... Dus, samenvattend, kan ik alleen maar zeggen: toptent! |
tandje 17 oktober 2011 | |
Klassieke gerechten die met zorg worden bereid, een goede wijnkaart in de ambiance van een oude bruine kroeg. De bediening is niet heel deskundig maar wel zeer vriendelijk en ontwapenend attent. Wie zin heeft in een paté, hachée, kaas en een nougat toe, die zit hier zeer goed. Ook de Cassoulet is aan te raden: zeer zwaar en heftig maar wel écht zoals die hoort! |
harryz1 28 november 2010 | |
Het gezelschap voor vrijdag 19 november 2010 in restaurant "De Gouden Reael, traditioneel Franse bistrokeuken", Zandhoek 14 op het Bickerseiland waren uiteraard onze kapitein Hans Moe Soe let, Ton van den Broek, Han Broodkoorn, Ruud Cornelisse, Jan Stapel en ik zei de gek. Een bijzonder gezellig gezelschap. Iedereen laat iedereen aan het woord en de mooie en humoristische woordspelingen vliegen over de tafel. Uiteraard hadden we allen gehoopt dat ook Hans Timmer zou aanschuiven. Want het is gewoon een prima gozer, die vooral met een biertje en een glaasje wijn steeds gezelliger wordt. Wist u trouwens dat hij opa wordt. Weer een hoogtepunt in zijn toch al veelzijdige leven. Weet u wat ook leuk is, dat Hans Moe Soe Let zelf zo heerlijk geniet als de anderen lekker zitten te smikkelen. En dat vind ik dan weer helemaal geweldig.
Loek Hermans 30 oktober 2010 | |
Ik kom niet vaak bij dezelfde restaurants omdat er nog zoveel te ontdekken valt, maar hier ben ik de laatste drie jaar al zes keer geweest. Elke keer weer goed! Een Parijse kaart: gerechten uit alle hoeken van Frankrijk. Uitstekende vissoep en geweldige lamsschouder. En plezierige en kundige bediening. |
mar4iens 14 augustus 2010 | |
Heerlijk gegeten bij De Gouden Reael, op leuk terras aan de gracht. De dorade uit de oven is een aanrader! Attente en gezellige bediening. |
louism 2 maart 2010 | |
erg lekker gegeten, natuurlijk gingen de meeste weer voor lamsschouder al ging ik voor de entrecote (heerlijk, mals, wat waterige saus...). Service prima, kok is wel erg chagrijnig! |
Jeff 2 juni 2009 | |
Leuke locatie met uitkijk op een grachtje en een terasje naast de ophaalbrug. Bediening was goed, hoewel ze niet allemaal even goed op de hoogte waren van de kaart en bijhorende wijnsuggestie. Lekker brood met veel knoflook vooraf, goede wijn. Het hoofdgerecht was minder, aangezien de geroosterde lamsschouder te doorbakken was. Hier was geen stukje rose vlees meer over. De bijhorende salade had al wat bruine randjes, de friet was lekker. Al met al een redelijk restaurant. |
Martijn W. 12 april 2009 | |
Aanrader! De avond geopend met een heerlijke franse vissoep die ik zelf op smaak kon maken met kaas, croutons en rouille. Als hoofdgerecht heb ik de met mijn tafelgenoot de lamsschouder gegeten, een enorme lamsschouder die erg sappig en smaakvol was met heerlijke friet en een salade. De goede bediening heeft dit alles in een geweldig avond weten om te toveren! Ik kom zeker terug! |
Proever44196 10 oktober 2008 | |
Uitstekend restaurant, heerlijk gegeten goede en zeer attente bediening,heerlijke dourade,zachte en voortreffelijk runder tong,
Geef zelf je mening over De Gouden Reael