Gauchos Grill-Restaurant in de Spuistraat ligt in een stadsdeel met een grote variatie aan creatieve en culturele achtergronden. Er heerst een typisch Amsterdamse sfeer en trekt al vele jaren bezoekers uit de hele wereld. Het menu biedt een rijke keus aan smakelijke vlees- en visgerechten van de grill. Perfecte plek om rustig te genieten na een dagje winkelen of bezoek aan het theater.
We hebben hier even een steak gegeten, was prima in orde.
Bediening ook netjes en goed.
Enig minpuntje: de borden zijn niet voorverwarmd.
Misschien kwam dit omdat we bijna voor opening al binnenstapten.
Al met een plekje om weer eens terug te komen.
Heb hier zaterdag met mijn vriendin gegeten en was echt heel slecht ik had spareribs besteld en mijn vriendin een steak .mijn spareribs waren koud ! vervolgens mijn vriendin had haar steak medium beteld en krijgt heb wel done !
ik roep de ober er bij en leg het heb uit en kijk mij verbazend aan, Hij neemt ons eten mee en begint een beetje spaans met de kok te praten en een beetje ons aan kijken of we gek waren nou toen had ik het al gehad!!15 min later komt ons eten weer aan en dat hebben voor de helt opgegeten want het was echt droevig echt geen aanrader!!
Super restaurant, heerlijk genoten van een Lomo ( ossenhaas)
asperges en gepofte aardappel. Service zeer vriendelijk! Leuk dat ze het vlees aan tafel presenteren. Zwangere Manager heel gastvrij!
Maakte ons avondje uit compleet met enige informatie over Argentiniƫ en de wijnen.
Een echte aanrader zeker met dit mooie weer.....
Geef zelf je mening over Gauchos Amsterdam Spuistraat