martinschoon 19 april 2012 | |
Vanavond kaasfondue gegeten middels Nu deals. €. 16,= voor 2 personen incl. glas wijn, ook voor 2! De kaas fondue was echt zeer smaakvol, mandje wit stokbrood en bruin pain de campagne (denk ik) lekker vers! We hadden een schaaltje tomaten en champigons erbij besteld. Tomaten waren met een dressing en de champinons in een marinade. Beiden op een bedje van sla. Beiden schaaltjes goed gevuld en smaakvol.
SCdAA 8 april 2012 | |
Met groupon voucher bij Crignon gegeten. We konden kiezen uit 2 soorten, hebben een van ieder genomen. De klassieke fondue was te flauw van smaak (jammer dat we geen vrije keuze hadden, de andere waren immers niet duurder dan die waar we uit mochten kiezen), de ander was lekker. Brood naar behoefte.
smaakbeleid 24 maart 2012 | |
Vandaag met een Groupon-voucher bij Crignon gegeten. Was wat beducht na het lezen van eerdere negatieve beoordelingen. Gelukkig viel de werkelijkheid zeer mee. Het gaat om een kleurrijk Amsterdams pandje. De wijn was simpel, maar smakelijk. We konden kiezen uit meerdere soorten kaasfondue. Prima hoeveelheid en goed op smaak. De salades voor 2,40 euro waren zeer royaal en echt l lekker. Kortom, een Groupon-voucher die zijn geld meer dan waard was. |
vnessy 12 maart 2012 | |
Gisteravond met een groupon daar gegeten. Wat was dat slecht zeg! Slechte bediening,trap is levensgevaarlijk, alles moet je bij bestellen. Anders moet je alleen kaasfondue met brood eten. Ze vragen ook nog €2,50 voor die absoluut veel te kleine porties. Wijn is ook te duur. En de bediening is ook nog eens slecht en ongeorganisseerd.... Kortom, ook wij raden iedereen af om daar te gaan eten!! |
amsterdamamsterdam 6 maart 2012 | |
Rond uit slechte kaasfondue. De simpele witte wijn was heel erg duur. De kaasfondue was erg zuur, waren echt misselijk daarna. Je kreeg een paar stukjes stokbrood en voor de ananas en etc... die je in de kaasfondue wilde hebben werd 2,50 berekend. Het was inderdaad erg koud. Het raam en het houtwerk zat los. Het viel zo op mijn man zijn hoofd en op de glazen op de tafel achter hem. Ze vertelde dat dit wel vaker hadden met dat raam. Echt rustig zaten we daardoor ook niet te eten moesten steeds het houtwerk terug duwen. De bediening bleef je de hele tijd strak aanstaren. De trap was gewoon gevaarlijk en het toilet was een ramp. Dus hier gaan we nooit meer naar toe. |
fitnesssportief 26 februari 2012 | |
Gisteren via Groupon voucher kaasfondue gegeten. (15 euro) fondue en wijn prima, evenals het sfeervolle pandje. Bediening aardig maar soms wat vergeetachtig en dat terwijl er maar 6 man aanwezig was. Wijn en bijgerechten in voorhouding duur. Echter in totaal genomen niet veel geld en gezellige avond gehad. |
sanja01 21 februari 2012 | |
Afgelopen vrijdag met Groupon voucher kaasfondue gegeten: veruit de slechtste kaasfondue ooit. We hadden twee soorten, beide zuur. Salade ook niet lekker en slap. Wijn zuur, niet gedronken. Wel lekker was het brood en de kruidenboter, en fijn dat je 'n karaf kraanwater op tafel kreeg, maar ja: uit eten met water en brood...? De bediening was wel vriendelijk, het arme meisje kon er ook niks aan doen... |
anna8 6 februari 2012 | |
Via groupon wezen eten bij Crignon. We kregen een plekje boven bij het raam toegewezen, waar enkel glas was en we dus met onze jassen aan de kaasfondue gegeten hebben. Coca Cola hadden ze niet, alleen pepsi light, en koffie hadden ze ook niet. Met moeite een kop thee kunnen lospeuteren waar we 20 minuten op gewacht hebben. De kaasfondue was bijzonder; een behoorijk zure smaak en de fondue had helemaal geen kaasstructuur zoals we gewend waren. De patat kwam doen we onze fondue al op hadden, en deze moest bij de buren gehaald worden. De bediening was zeer vriendelijk.
grachtengordel 21 januari 2012 | |
Met mijn dochter bij Crignon gegeten. De kassfondue was erg lekker en de bediening heel erg aardig. Als je aankomt ziet het er wat leeg uit want bij het raam staat een tafeltje dat onbezet blijft. Maar..........je moet met een stijle trap naar boven en daar is het eigenlijke restaurantje. Voor niet Amsterdammers een leuke ervaring want zoiets kom je niet snel elders tegen.
patjeram 3 december 2011 | |
Gisteravond met een Grouponbon (15 euro voor 2 personen) gegeten. We vonden het restaurant er prima uitzien. Een mooi oud- Amsterdamspand. Het eten was ook goed. We kregen brood met kruidenboter en een kaasfondue met brood. Als het brood op was, werd het aangevuld. Conclusie: we hebben prima gegeten en helemaal voor dat geld. Mensen die met een Grouponbon hier komen eten en gaan lopen zeuren moeten lekker dan in een duur restaurant gaan eten. |
Geef zelf je mening over Fromagerie Crignon Culinair