Fromagerie Crignon Culinair
6.4
6.9
5.8
(Restaurateur?, wijzig hier gratis uw gegevens)
Gravenstraat 28
Verdeling van de 7 meningen
29%
29%
Beoordelingen van proevers samengevat
In dit pittoreske straatje tussen de Nieuwezijds en de Nieuwendijk zit dit tot restaurant gebombardeerd kaaswinkeltje. De ruimte doet ‘popperig’ aan en je moet ‘verdraaid behendig zijn om overal bij te kunnen komen’. Aangezien de geserveerde kaasfondue de neiging heeft als ‘een blok op je maag te vallen’, kom je er al gauw tot de conclusie ‘beter af te zijn met een pakje kaasfondue uit de supermarkt’.
Vind je deze recensie nuttig?
Kaas- en vleesfondue, slakken vooraf, kortom een absolute aanrader, hartje cenrum, gezellige sfeer in oorspronkelijk mooi pandje, vlak naast "Proeflokaal De drie Fleschjes"
Proever36769
Vind je deze recensie nuttig?
Jammer genoeg zijn wij weggejaagd door te harde muziek bestaande uit een radiozender met reclame en het nieuws!! Onvoorstelbaar dat een eettent als dit geen alternatief heeft voor achtergrondmuziek. Zelfs na het vragen of de irritante reclame uit mocht en er een CD op kon ging slechts het volume wat lager. De radio bleef storend aan. Ze hebben geen andere vorm van muziek. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen ergens anders
Proever29391
Vind je deze recensie nuttig?
Lekkere kaasfondue, knusse sfeer, en ik kan me daarom ook helemaal niet vinden in de eerdere slechte meningen die hier vermeld staan. Een topper!
Proever4724
Vind je deze recensie nuttig?
Gisteren met 10 man gaan fonduen. Helaas niet voor herhaling vatbaar. De bediening lette niet op, en vergat dingen. Ook de fondue was slecht. Uit een pakje smaakt zelfs beter! Er zat geen pit in. Zelf hebben we nog zout, peter en witte wijn toegevoegd maar dat wilde ook niet helpen. Nu een dag later, voel je nog steeds dat je gisteren fondue hebt gegeten. Het valt als een blok
Proever2668
Vind je deze recensie nuttig?
Waarschijnlijk van eigenaar veranderd: wordt nu gerund door de Spanjaard van het naastgelegen St.Paul's. Opgeleukte kaasfondue uit een pakje! Daar hoef ik de deur (liever) niet voor uit. Meer iets voor toeristen, of als je even snel iets warms wil eten en het je niet veel kan schelen. Ik ben er niet ziek van geworden...