Dulac is voor studenten een toprestaurant - nonchalante inrichting, grote variatie in drank(jes) en een erg goede studentendeal: op vertoon van je collegekaart 50% korting! Je moet wel écht je collegekaart kunnen tonen, OV-kaart e.d. zijn niet voldoende. Voor bezoekers anders dan studenten kan ik me voorstellen dat het niet past, maar nogmaals: voor studenten zeker een erg fijn restaurant!
Adembenemend mooi bij binnenkomst, maar de goede eerste indruk werd meteen teniet gedaan door de verschrikkelijk slechte muziek. De wijn was buitengewoon slecht. De bediening zag er oridnair uit en was meer met elkaar bezig dan met de gasten. We moesten erg lang wachten op ons eten.
Prima gegeten, maar toen we aan het einde apart wilden betalen werden wij erg onaardig te woord gestaan door de barvrouw. We mochten in geen geval apart pinnen, we moesten het zelf maar uit zoeken en 3 straten verderop zou een pinautomaat zijn. Toen we daar op reageerden liep het gesprek uit op een ruzie. Jammer dat we de avond zo moesten afsluiten.
Gisteravond bij Dulac gegeten; het eten was matig , bediening slecht ( het bestek wordt aangereikt), wij kwamen zelf op het idee om het raam open te zetten (dit ivm de hitte) pinautomaat was defect, bij het weggaan was er niemand die gedag zei..m.a.w SLECHT!