7.4
7.0

KeukenSpaans
Openingstijden13.30-23.00

Een Spaans restaurant waar nu eens geen tapas worden geserveerd. In plaats daarvan staan gerechten op de kaart als gestoofde inktvis, zarzuela en kip in het pannetje. Fijn om die Spaanse hapjes nu eens uitvergroot op je bord te zien liggen. De bediening is joviaal en de chaotische sfeer maakt het geheel af. De perfecte plek om uren met vrienden na te tafelen.

foodfoodfood foodfoodfood 22 mei 2012

Heerlijk eten en goede bediening (echte Spanjaarden!). Je waant je gewoon even in Spanje dus ik ga zeker een keer terug. Een verademing na al die zogenaamde ´tapas restaurants´.
En de locatie is ook geweldig.

wildzwijn wildzwijn 6 mei 2012

Heerlijk eten, veel ook. Maar het is vooral de ambiance die het een geweldig restaurant maakt. Neem daar de vriendelijke bediening bij, met een vol Spaans accent, en een stukje Spaanse culinaire beleving is compleet.

dennis9 dennis9 23 februari 2012

Het begon met een redelijk stokbrood. Maar moest zelf vragen voor er wat op te doen. Dan gehaktballen in tomatensaus, dit miste smaak maar was toch het lekkerste daar het niet vies was. Ook wat olijven bijbesteld, met pit en smakeloos.
Toen het hoofdgerecht. Een gemengde gegrilde visschotel en entrecote met gebakken champignons. Zo ontzettend zout heb ik nog nooit gegeten, zo ontzettend zonde van de vis schotel (die overigens ook te doorbakken was waardoor het droog werd). Dan de entrecote, deze begon goed maar eindigde taai en vet. De gefrituurde aardappelen dan, hier zat gewoon geen zout op.
Betalen ging zo ontzettend onvriendelijke. Wat een waardeloze avond + maaltijd. Nooit weer heen!!!

dennisheller dennisheller 18 december 2011

Heerlijk gegeten, grote pan op tafel, lekker rumoerige tent waar je fantastisch Spaans kan eten! Ik kom zeker weer!!

foodzie foodzie 27 november 2011

Gisteravond hier heerlijk gegeten! De sfeer is authentiek Spaans en klop helemaal. Beetje rumoerig en gemengd publiek maken het af. Bestel vooral de Parillada, schotel met gegrilde vis & schaaldieren, je zult er geen spijt van krijgen! Had hier vaak over gehoord maar nog nooit geweest, ga zeker terug.

Geef zelf je mening over Centra