Eten heerlijk, chocolade nagerecht was te compact en daardoor heftig (hebben we aan de kant geschoven). Mooie kaart, heerlijke wijn. En dat al ruim twintig jaar! Een blijvertje, dat is duidelijk. Terecht! Bediening heel attent en oplettend. Burger's Patio, kom er al jaren en zal er nog jaren blijven komen.
Leuk gegeten met een grote groep. Ik zou hier niet snel heen gaan voor een rustig etentje met z'n tweeen, maar voor een grote groep is het een prima restaurant. Verwacht geen hoogstandjes, maar een aardige kwaliteit eten en wijn voor een nette prijs.
Fijne bediening, goede sfeer, alleen van binnen is 't interieur wat vreemd. Maar met zulke toppers in de bediening, heerlijke wijnen en goede gerechten is dit een puntje om te verwaarlozen. Echt een aanrader!
Vond het een fijn restaurant. Goede sfeer, goede bediening. Wijnen waren ook lekker en het belangrijkste het eten was prima. Een aanrader voor een niet al te dure avond.