3 keer om suiker moeten vragen voor de geserveerde koffie. Bruin brood was niet om doorheen te komen met een mes. Veel poeha maar weinig kwaliteit. Niet heen gaan dus.
(Dure) fles witte wijn komt na 20 minuten lauw, en geopend, ter tafel. Met een glas ijsblokjes ernaast, zonder uitleg of verontschuldiging. Zeer middelmatige broodjes; hoe krijgt men het voor elkaar om vette vis als makreel zo uitgedroogd te serveren? Bediening maakte zeer slechte start, maar herstelde zich na een paar uur. Toch maar nooit meer.
Van de week hier heerlijk gezeten op het terras. En inderdaad het is zien en gezien worden op dit plekje. Zonder je Mini (auto) en grote zonnebril met keurige pareloorbellen en gelakte nagels hoor je er wellicht niet bij.
Het eten is gewoon een lekkere 'eetcafe-hap' en de prijzen van het eten ook. De wijn stond helaas voor 5E per glas op de rekening, dat viel een beetje tegen.
Het was de bedoeling om hier alleen een kopje koffie te drinken, maar de menukaart lonkte toch een beetje, en ach , we hadden ook nog geen lunch gehad. Dus bestelden we alle twee een heerlijke salade, die zo rijkelijk gevuld was dat dit echt een aanrader is. Het is hier wel altijd druk, en dus ook op het terras, maar als je een plekje hebt, zit je hier ook echt goed.