| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
147 recensies
Heerlijk frans bourgondisch eten, mooie volle smaken waarbij de ingredienten de seizoenen volgen. Ook de wijnen zijn van een goed niveau. De bediening is goed maar soms kan het even duren voor ze je zien als het vol is. En alhoewel de chef een beetje op zijn frans bot kan overkomen bij de menu presentatie is hij werkelijk een tovenaar met smaken. Enige minpunt is de locatie: het is er open en erg rumoerig waardoor je soms moet schreeuwen om je verstaanbaar te maken tegenover tafelgenoot. Al met al zeker een plek om er vaker naartoe te gaan.
Laatst weer voortreffelijk gegeten. Altijd een feest om hier te komen. Frankrijk aan de Noordermarkt. Hier wordt met topingrediënten mooi gekookt. Geen gedoe maar alles gericht op: se régaler; smullen dus. Mooie wijnen. Prima prijs-kwaliteit.
Bordewijk is een toprestaurant waar de sfeer goed is en het eten fantastisch. Alles super vers en oog voor detail. Vriendelijke bediening die er, samen met de chefs, alles aan doen om hun gasten een geweldige avond te bezorgen. Als vegetariër in een groep vol vlees- en visliefhebbers is het wel eens lastig een restaurant te vinden waar het eten bij iedereen in de smaak valt...Bordewijk is zo'n restaurant!
Voor mij is het 1 van de beste restaurants van Amsterdam... Hoog op smaak en geweldige producten. En dan hebben we het nog niet over de top wijnen op de kaart.
In alle opzichten fantastisch. Overheerlijk, prachtig opgemaakt eten. Een lust voor oog en mond. Buitengewoon zorgzame bediening. In 1 woord geweldig
Van dit soort restaurants worden wij heel blij heerlijk eten zeer goede wijnen en prettige bediening. We hebben de chef maar wat laten maken en dat pakte zeer goed uit. En het decor vergeet ik dan maar even ik concentreer mij liever op het eten en drinken.Wij hadden een topavond en komen zeker terug hartelijk bedankt.
Het water en het brood waren heerlijk. Daarna kwam de kok ons op verongelijkte toon mededelen dat wij van een van te voren opgegeven menu (dat niet van te voren was opgegeven) moesten bestellen en niet a la carte konden eten, omdat wij een tafel voor 8 personen hadden gereserveerd. Bovendien vond hij het een schande dat wij uiteindelijk maar met 6 personen kwamen opdagen (2 collega's konden op het laatste moment niet komen). Zijn toen maar weggegaan.
fantastisch eten en goede professionele bediening. prijs is fors maar niet onredelijk. decor is minpunt alsmede de ventilatie.
Misschien nu een kleine 10 keer geweest en ik ben elke keer blij dat ik een dag van tevoren kan reserveren. Beetje ouwe lullen tent, maar wel een plek voor een goed gesprek en genieten. Mijn pareltje in de Jordaan.
Prettig persoonlijk professionele ontvangst en bediening. We namen het 5 gangen menu en de dagspecialiteit. Meer dan uitstekend eten ("engeltje op de tong....") en dat begon al met het zelf gebakken brood. Goed wijnadvies; veel extra uitleg. Wij hadden een topavond (zoals wel vaker hier) en komen snel weer terug. Dank!