DirkF 20 mei 2012 | |
Vanmiddag geluncht in Bird: een belediging voor de Thaise keuken, anders kan ik de Pad Thai niet noemen: opgewarmd varkensvlees met een paar stripjes tauge, dunne chinese mie en thaise saus uit de fles erover gekwakt, that's it voor 15 euro. Dit soort eten kreeg je jaren geleden bij de chinees in de provincie. Echt een nogo tenzij je voor het vriendelijke presoneel wilt gaan. |
ladolcevita 24 april 2012 | |
Was wel teleurgesteld de laatste keer dat ik bij Bird ben wezen eten. Ik kom al jaren bij de Bird maar vond dat de kwaliteit wat minder is geworden er was ook aanzienlijk minder groenten en vlees/vis in de sauzen.
Frank11ring 22 maart 2012 | |
Het eten bij Bird, de snackbar, is goed gekruid en juist op smaak. Neem altijd PadThai en is nog nooit tegen gevallen. Service zoals je bij een thaise snackbar mag verwachten, gewoon rommelig maar wel schoon. |
birdman 24 februari 2012 | |
Ik kom al bij Bird sinds het de deuren openden. De chaotische toestanden en het op elkaar gepakt zitten vond ik altijd heel grappig omdat het belangrijkste, het eten, altijd heel goed was. Recentelijk zijn de prijzen stevig verhoogd en het eten vind ik kwalitatief achteruit gegaan. Hoe moeilijk is het een goede Phad Thai te maken? Veel te zout en verder bijna geen bosui. Okee, het kan een keer misgaan maar als je dan daar iets over zegt krijg je een 'I'm so sorry'. En that's it. Nee dank je, niet meer voor mij.... |
jvloenen 9 februari 2012 | |
En dan bedoel ik Bird, de snackbar!
Jorisvansprengen 5 december 2011 | |
Naar mijn mening de beste Thai in Amsterdam. Heerlijk eten, vriendelijke bediening en dat alles voor een redelijke prijs. |
RoderickvD 8 november 2011 | |
Eten is lekker, de kaart zeer uitgebreid. Maar voor om "goed" te verdienen moet de service, sfeer etc. beter zijn. Vandaar een redelijk+. |
DP 5 november 2011 | |
Heerlijk eten! |
salvaje 5 november 2011 | |
Mijn favoriete thai in Amsterdam, heerlijke voorgerechtjes (verslaving aan de loempiaatjes en de thaise zoete spareribs), hoofdgerechten om je vingers bij af te likken en flinke portie voor een goede prijs, snelle service. Klein en gezellig, altijd druk maar ik heb eigenlijk nooit langer dan een kwartiertje staan wachten om aan te kunnen schuiven. Kortom: I love the Bird. |
Lvo 27 augustus 2011 | |
Het beste Thaise eten van Amsterdam! Een leuke plek als je snel en lekker wil eten. Het is klein, zit bijna altijd vol (vaak moet je even in de rij staan) en je zit bij anderen aan tafel, maar dat maakt het juist zo leuk! |
Geef zelf je mening over Bird