| Keuken | Thais |
| Openingstijden | 15.00-22.00 |
Tijdens een wandeling over de Zeedijk valt een klein zaakje bijzonder in het oog. In de zomer staan de mensen in rijen buiten te wachten op hun bestelling en 's winters zit de zaak zo bomvol mensen dat de ruiten beslaan. Dan slaan de vlammen uit de wok en nestelen de dampen zich in je kleren. Kom hier dus niet wanneer je in alle rust wilt tafelen, maar des te meer voor een gezonde snelle en vooral overheerlijke hap. De zoete, zure en pittige smaken zijn perfect in balans en er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van verse groenten en kruiden. Al het goede van de Thaise keuken komt hier samen.
jvloenen 9 februari 2012 | |
En dan bedoel ik Bird, de snackbar!
jvloenen 9 februari 2012 | |
En dan bedoel ik Bird, de snackbar!
Jorisvansprengen 5 december 2011 | |
Naar mijn mening de beste Thai in Amsterdam. Heerlijk eten, vriendelijke bediening en dat alles voor een redelijke prijs. |
RoderickvD 8 november 2011 | |
Eten is lekker, de kaart zeer uitgebreid. Maar voor om "goed" te verdienen moet de service, sfeer etc. beter zijn. Vandaar een redelijk+. |
DP 5 november 2011 | |
Heerlijk eten! |
Geef zelf je mening over Bird