7.8
7.8
8.4
Toon telefoonnummer (0313) 427 571

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenInternationaal
Openingstijden17.00-22.00

Proever66636 Proever66636 23 oktober 2007

De sfeer is erg ongedwongen, restaurant is als een huiskamer ingericht, met een leuke kijk op de open keuken. Prijs/kwaliteit is behoorlijk uit verhouding. Tijd voor vernieuwing. Het eten is oke, maar niet bijzonder. Jammer....Het heeft zeker meer potentie.

Proever39499 Proever39499 18 oktober 2005

Een gezellige ambance, goede service, klantvriendelijk

Proever39498 Proever39498 18 oktober 2005

Heerlijk gegeten, gezellige ambiance. Goed om te zien waar de kok mee bezig is door de open keuken. Ik heb er een heel gezellige avond gehad. De eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar!

JdeLigt JdeLigt 16 oktober 2005

Wederom heb ik hier een uitstekende avond gehad, ze houden de standaard die ik van ze gewend ben aan. Heb me deze keer een lekker laten verassen met wild, de porties waren weer ruim voldoende en de passende wijnen uitstekend. Ook de bediening was weer van ouds her goed. Om het samen te vatten, gewoon top.

Proever37310 Proever37310 24 augustus 2005

De \'varkenshaas in bladerdeeg\' zoals gepresenteerd op de menukaart, was een zware deceptie.Bij het aansnijden van de wat groot uitgevallen bladerdeegjas kwamen twee varkensmedallionetjes tevoorschijn. Naar de varkenshaas die ons beloofd was konden we fluiten. \"Misschien nog een extra stukje vlees erbij?\" was het aanbod van de eigenaar. Voor ons betekent \'puur\' waarschijnlijk iets anders dan voor de eigenaar van het restaurant. Wat betreft de smaak van de door ons bestelde gerechten: flauw, niks an, dit kunnen we thuis veel beter. Aan het einde van de avond verlieten we teleurgesteld het restaurant.
Opmerkingen service
De serveerster was vriendelijk, maar ging, waarschijnlijk door onvoldoende ervaring, bij elk foutje zo door het stof dat het aandoenlijk werd. Het onderscheid tussen een sherry en een droge sherry was haar onbekend. Door na te vragen bij de eigenaar werd uiteindelijk een droge sherry gepresenteerd.
Opmerkingen decor
Bistro-achtig, de sfeer van een huiskamer. Zicht in de keuken door de tl-verlichting wat ongezellig.
Bijzonderheden
\"Puur\" pretendeert meer dan ze waar maken. Jammer, een gemiste kans. Ons \'puur\'-avontuur was hoogstwaarschijnlijk eenmalig.