MartinK 27 februari 2012 | |
Een van de vele eetcafe's in de Jordaan waar je redelijk kan eten voor niet al te veel geld. Eendenbout met stampotje was aardig en me tafelgenoten waren ook matig tevreden over hun gerechten. De appeltaart met kaneelijs was wel een +punt maar deze zaak zou niet mijn eerste keuze zijn om wat te eten in de Jordaan.......Redelijk dus |
Carmen34 29 december 2011 | |
Een tijdje terug hier gegeten met best een grote groep. Zo'n groep kan lastig/vervelend zijn voor de bediening, maar daar merkte wij niets van. Ze waren ontzettend attent en gastvrij! Hebben hier goed gegeten voor een hele redelijke prijs. Zeker een aanrader! |
CJDippel 18 december 2011 | |
Na een verjaardag op de Prinsengracht, wilden mijn vriendin en ik om 22:00 uur nog wat eten. Veel restaurants hadden geen geopende keuken meer, maar restaurant De Zagerij wel. De bediening was zeer vriendelijk en snel. Het eten (sate) was heel leker en de prijs was passend (16 euro).
Michele2 5 december 2011 | |
Heerlijk gegeten, echt smakelijk! TOP! Heel aardige en kundige bediening. Gezellige drukte. |
DeWaard 27 november 2011 | |
Gisteren met een grote groep hier gegeten. De bediening was attent en vooral het eten was erg lekker. De kaart is vrij klein en bestaat uit redelijk standaard gerechten, maar die smaken dan wel erg goed. En dat is uiteindelijk toch waar het om gaat. Kortom, gezellig eetcafe, maar dan met bovengemiddeld goed eten. |
rodolforamirez 19 november 2011 | |
Heerlijk gelunched met goede broodjes. |
josvanwolde 6 oktober 2011 | |
Heb gisteren gegeten bij de Zagerij, vriendelijke bediening, maar erg ontevreden over de keuken. Had een kippetje uit de oven besteld en kreeg deze met volledig verbrande huid. Bediening voelde ook zichtbaar niet op zijn gemak maar gaf aan dat het alleen de huid was en daaronder prima. Smaakte ook wel goed, wel wat droog, maar zoiets zet een zichzelf respecterende kok zijn gasten niet voor! Drankje gekregen, prima, maar voor mij geen tweede keer. |
jenilief 14 september 2011 | |
Heerlijke kaasfondue! Lekkere wijn, goede sfeer en hele leuke bediening!!! Je voelt je erg welkom daar! |
JohannavDam 24 juli 2011 | |
De mannen die deze tent runnen hebben altijd een wisselende kaart met producten waar ze achter staan. Het voltallige personeel (uitzondering soms van kok) heeft plezier in zijn werk en brengt dit over op de gast. De gerechten smaken zoals beloofd op de kaart. Eenvoudige tent maar goede prijzen, gezellige bediening en echt gastvrij. Je durft nog eens iets te vragen, hebt het gevoel dat er voor je wordt gezorgd. Mijn enige tip: doe eens iets aan de inrichting. Zonde want je verwacht nu niet dat de kwaliteit zo goed is. |
Callum 14 juni 2011 | |
Eenvoudige lunch (kroketten), smaakte goed, goede salade, heerlijk brood, ruime keus in thee. |
Geef zelf je mening over De Zagerij