Cheeta 2 oktober 2011 | |
Altijd al een keertje willen eten. Was helaas niet al te best, met name de prijs/kwaliteitverhouding. Wel een leuk tentje om te zitten. Nasi Lemak (17,50 euro) wordt gepresenteerd als "dè Maleisische favoriet", maar stelde niet veel voor. Eigenlijk was alleen de pandanrijst, de atjar en de (minimalistische) kip lekker. De rest leek nergens op qua smaak en presentatie (komkommer, gedroogde visjes, inkvis in trassisaus). Leuk dat ze korenwolf witbier serveren. Alleen jammer dat ik er maar ééntje heb kunnen nuttigen omdat de serveerster niet meer in de buurt kwam. Ik wil nog best eens terugkomen voor de satay, maar dan moet de prijs echt omlaag. |
mok1976 5 maart 2011 | |
We hebben er net gegeten.Het eten was fantastisch.
jorisvn 28 januari 2010 | |
Lopend over de zeedijk tussen alle touristtraps zag dit ineens er wel interessant uit. Netjes en met sfeer. Doordeweeks naar binnen gelokt met een drie gangen menu voor 19,50 en onderschrift dat ze Tiger bier serveren. Menu bestond uit heerlijke mango en zeewier salade. Lekker op smaak en knapperig. Daarna Rendang van Lam (of kip), Lekker zacht smakelijk lamsvlees met zachte kokos saus. Daarbij pittige gebakken rijst gekozen. Echt om te smullen. Toetje was zwarte rijst pap (of bolletje ijs). Op zich wel zoet, warm en prima van smaak, maar heavy op de maag. De Tiger biertjes waren top en die passen er goed bij. Verder vriendelijke en attente bediening. Leuk restaurant. Volgende keer terugkomen en dan voor het satéfeest gaan. (zeer veel verschillende saté soorten zag ik staan) |
sussed 26 januari 2010 | |
Dit restaurant is al snel een van ons (lokale en bezoekende vrienden) favoriete restaurants in Amsterdam geworden. Het eten is hier altijd goed, en wordt gemaakt met verse ingredienten (de acar is knapperig, verse garnalen en scallops in de nasi-goreng).
Proever82091 7 oktober 2008 | |
Het eten was uitstekend, op de conimex kroepoek na. De sfeer was goed en de service ook. Maar uiteindelijk kom je voor het eten en hoewel het wat aan de prijs is, is vooral de sate er absoluut een aanrader. De Ayam Rendang Kesiri mag ook zeker geprobeerd worden, want die heerlijk op smaak. |
Proever75317 14 mei 2008 | |
I came to this restaurant with four friends last week and we have to say that the restaurant definitely has the authentic taste of malaysian food. Excellent food! |
Lex Von 22 mei 2007 | |
Veel te duur. De laksa is niet slecht, maar bijna twee keer zo duur als bij Seasons op de Warmoesstraat, of Nyonya Malaysia Express op de Kloveniersburgwal. En zeker niet twee keer zo goed. |
Proever41404 10 september 2006 | |
Ik ken maleisisch eten en Wau haalt net niet het niveau. Satay was okay, vooral de lam, maar de kip was te zout. De sataysaus was te waterig en niet kruidig genoeg en vooral duur voor wat je voorgeschoteld krijgt. De Nasi Lemak was te \"klinisch\" en de inktvis/squid was gewoon slecht/ bedorven! De laksa was redelijk, maar net niet sterk genoeg... kortom: net niet en overpriced! |
Proever45196 2 april 2006 | |
Afgelopen weekend op aanraden van een vriend hier gegeten, samen met mijn vriendin. De sfeer was echt gezellig en de keuze van de menukaart is behoorlijk. Kortom, heerlijk gegeten en de SATAY is echt een aanrader! Laat je verrassen door de jungle geluiden! |
Proever3124 23 december 2005 | |
Wau is een gezellig restaurant met zeer goed eten. De saté is hemels en ook de andere gerechten zijn zeer goed van smaak. De huiswijn is ook prima. Het is allemaal inderdaad wel ietwat aan de dure kant. |
Geef zelf je mening over Wau