Loes 10 april 2012 | |
3 april 2012, Paul wilde iets bijzonders voor zijn verjaardag. Nou, dat lukte helemaal in De Voetangel… Wàt een fantastisch restaurant!!! Daar zaten we dan, met z'n 3-en aan een leuke tafel vlak voor het raam. Geweldig ruim opgezet, een verademing om niet op het bord van je buurman/vrouw te hoeven kijken, een genot om de open keuken af en toe in te blikken, daar waar al dat heerlijks vandaan kwam. Onze Rosanne werd verrast met een tompouce als voorgerecht, maar wàt voor één, zo heerlijk en Paul genoot zoals wel vaker van een frisse carpaccio; de Bullewijker die ik koos was ook een schot in de roos… Gevolgd door een stoere polderjongen, Kaapse kos - wat je van ver haalt, is lekker - en gamba's bleef het puur genieten. Alles fraai en zeer origineel opgemaakt en een lust voor het oog! Ook desserts niet te versmaden: duo Penotti en een super Grand Dessert. Tot en met de cappuccino, ook die was prima! Tel daarbij op de gezellige sfeer, zeer attente bediening en we kunnen niet anders constateren dan: Chapeau!!! We kijken met genoegen uit naar een volgend bezoek. Van harte tot ziens en van harte aanbevolen! |
IDK78 15 maart 2012 | |
Tijdens restaurantweek gegeten. Lekker gegeten tegen een gereduceerde prijs. Bediening was meer dan vriendelijk. Kom in de zomer zeker terug om een keer aan het water te dineren. |
camvanderlee 7 maart 2012 | |
Vanavond weer een heerlijke avond gehad in De Voetangel. Geweldig gegeten en ouderwets gezellig!! We komen weer snel terug! |
edwin12345678 13 oktober 2011 | |
Het is ALTIJD goed toeven bij de familie Leurs!! Petje af voor Ans en Richard, Henk en Martine en personeel!!! Goede (streek)producten voor een prima prijs/kwaliteit verhouding!! Vooral de Turfjes smaken prima!! Tot de volgende keer!! |
SoelenJ 9 september 2011 | |
Altijd weer gezellig bij de familie Leurs! Heerlijk eten en leuk gepresenteerd. Goede bediening die weet wat ze doet. Lekkere wijn en leuke sfeer. Top! |
Proever41969 17 juli 2011 | |
Lunch: klein en kaal. Bediening zeer ongeïnteresseerd en traag. |
burgundian 5 juni 2011 | |
Eerste keer hier gegeten in mei 2011 en we zijn echt enthousiast.
TijgerS1 17 april 2011 | |
Wederom heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. Dit restaurant is zeer toegankelijk voor personen met een voedselallergie. Reserveren is altijd aan te raden. Het eten is echt heerlijk. Tevens is er een mooie wijnkaart aanwezig. |
Ferans 6 september 2010 | |
Zeer charmante bediening (ook de gastheer achter de bar) Eten zeer smakelijk bereid en de porties
Miek Warnaar 1 september 2010 | |
Bijzonder lekker gegeten. Voor kinderen wat minder aantrekkelijke kaart. Gelukkig kon in overleg een leuk bordje gemaakt worden. De porties waren niet overdadig maar voldoende. Aardige bediening en de gerechten kwam goed op tijd. Op de woensdag dat wij er waren, was het gezellig vol. We konden zonder reservering terecht. Redelijk prijzig maar als je iets te vieren hebt, is het een aanrader! |
Geef zelf je mening over De Voetangel