1 2 ouder »

Whitney-eet Whitney-eet 18 december 2011

De broodjes zijn lekker en ruim belegd, maar wel voor vrij heftige prijzen! Het personeel is niet erg betrokken of vriendelijk. Ze doen in ieder geval niks extra's. Wel een leuke locatie.

boeselaere boeselaere 8 juni 2011

We hadden een heerlijke lunch, lekkere soep en alles gemaakt uiteraard uit verse ingrediƫnten met vriendelijke serveersters. Een bezoek waard op een toplocatie.

JannekeW JannekeW 13 augustus 2010

Ik ben hier al vaak geweest, omdat Tisfris vaak op de route ligt. Het terras is geweldig, de broodjes en salades zijn heerlijk. De fetasalade is een flink grote, goedgevulde kom. Daar betaal je 13 euro voor, wat ik ondanks het formaat en de kwaliteit best prijzig vind. Soms heb je hier een dag met slechte service te pakken, maar meestal is de bediening voldoende.

pronk1964 pronk1964 3 juli 2010

Heerlijk geluncht, fijne bediening, een aanrader !

Lies29 Lies29 28 juni 2010

Fantastisch terras vlakbij Nieuwmarkt, leuk uitzicht op het water.
Heerlijke maaltijdsalades,vriendelijke bediening. Wel meteen boter bij de vis, kennelijk zijn er teveel gasten zonder betaling verdwenen.

Janneke K-R Janneke K-R 7 augustus 2009

Best lekkere broodjes, maar bijna 6 euro voor een ieniminnie broodje die je in 3 happen op hebt, vind ik toch wel erg prijzig. Het is een mooi terras maar voor een behoorlijke lunch ga ik voortaan toch wel ergens anders naartoe...

sabiso sabiso 10 februari 2008

Hoewel het eten prima was ben ik erg onbeschoft behandeld door het personeel. Een serveerster viel tegen ons uit dat we het tafeltje op het terras verplaatst zouden hebben. Toen we uitlegden dat dit niet het geval was wilde ze ons niet geloven en begon ze ruzie te maken. Dat was dus eens maar nooit weer.

Proever68819 Proever68819 14 december 2007

Being a resident of Amsterdam for more than 10 years. I have never come across such an innovative cafe such as Tis Fris.
I drink a coffee verkeerd accompanied with a mineral water, then order one of the delicious broodjes on offer. Every time I go I am delighted to see that the menu has changed and that my taste buds are given a new treat. Alot of attention has been given to the interior too! When the sun is shining the terrace is sweet and that's where I like to meet and greet!

Proever68742 Proever68742 11 december 2007

un restaurant con un buen ambiete,buena musica, sin tener que esperar mucho,una fantastica terraza con una vista muy relajante,si quieres algo rapido,y rico este es tu lugar

Proever68232 Proever68232 28 november 2007

Lekkere broodjes, topsalades. Centraal en vlakbij nieuwmarkt leuk en fris hippige lunchroom. Tip: heerlijke taarten!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Tisfris