Marrk 13 mei 2012 | |
Wat een fantastisch restaurant! Verder sluit ik mij volledig aan bij wat Bignose hieronder zegt. Drink lekker de hele avond sake. |
Bignose 1 april 2012 | |
Ik had nooit gedacht dat ik voor €125 kan zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is. Ieder weldenkend mens is verplicht hier eens te eten. Gerookte eend, kreeft, wagyu met oester, dorade etc. Ik ben hier al meerdere keren geweest en telkens is het weer voortreffelijk. €5 voor een drankje, maar wat kan mij dat schelen. Ik zou er €10 voor betalen, zoveel respect heb ik voor deze koks. |
p_van_der_velden 11 februari 2012 | |
In 1 woord super, het beste Japanse restaurant van Nederland, is niet goedkoop maar is elke euro waard, Kobe beef is een echt aanrader. |
FromLauraWithLove 28 januari 2012 | |
Dit is het beste restaurant van Amsterdam, no doubt |
culisom 6 november 2011 | |
uitstekend in 1 woord goede service met naamherkenning na al 2 keer te hebben gegeten ! zer persoonlijke service dus exelente keuze van wijnen bij spijs en heerlijke en verse vis bereidingen vakkundige chefs. |
mariekestopel 12 september 2011 | |
Nee, helaas het was niet uitstekend. Het eten was lekker en de chef aan tafel zeer vriendelijk met een mooie manier van koken/bedienen. Maaarrrr de prijs - kwaliteit verhouding klopte niet. We hadden het specialer, exclusiever verwacht. Meer authentieke en/of onverwachte smaken! Bediening was aardig, maar gezien de prijzen die je betaalt zou ik kiezen voor een iets minder informele benadering. Als je op een andere manier bedient wordt dan in 'goedkopere' restaurants geeft dat ook iets extra's aan het diner. Het decor mag zeker veel spannender! |
lara 31 juli 2011 | |
heerlijk gegeten hier,
Lyza 30 juli 2011 | |
Het eten was heel bijzonder; zeer kwalitatief en een uitmuntende smaak. Het Sazanka-menu dat zowel vlees als vis bevat, is een absolute aanrader. Zo bevatte dit menu o.a. jacobsschelpen en lagoustine die uitermate geraffineerd waren van smaak, en evenzo de ossehaas en shabu shabu. De crepe met ijs en bosbessen & bramen en overige rode besvruchtjes was ook een streling voor de tong. De bediening is erg vriendelijk, behulpzaam en staat direct voor je klaar bij vragen of verzoeken. Een bezoek aan dit restaurant rekenden wij tot een van de beste restaurants die wij immer bezochten, en het kan zich qua kwaliteit van ingrediënten en bereiding evenals service, met gemak meten met de Michelin-restaurants in de hoofdstad. Kortom, een meesterlijk culinaire ervaring! |
MaikeJ 13 juni 2011 | |
Teppanyaki!!Lekker eten en keurige bediening.Pure ingredienten en daar draait het om bij goed eten. |
whendriks 29 maart 2011 | |
Waarschijnlijk een van m'n favorieten in Amsterdam. Een teppanyaki waar elk gerecht een genot is en waar je als hoofdgerecht niet met die standaard [vul hier willekeurig vlees of vis] in teriyaki saus krijgt. Is het duur: nee, kwaliteit en gegarandeerd een gezellige avond is deze prijs meer dan waard. Bediening uiterst correct en professioneel. Kijk weer uit naar de nieuwe seizoenskaart volgende week! |
Geef zelf je mening over Teppanyaki Sazanka (Okura Hotel)