uitstekend in 1 woord goede service met naamherkenning na al 2 keer te hebben gegeten ! zer persoonlijke service dus exelente keuze van wijnen bij spijs en heerlijke en verse vis bereidingen vakkundige chefs.
Nee, helaas het was niet uitstekend. Het eten was lekker en de chef aan tafel zeer vriendelijk met een mooie manier van koken/bedienen. Maaarrrr de prijs - kwaliteit verhouding klopte niet. We hadden het specialer, exclusiever verwacht. Meer authentieke en/of onverwachte smaken! Bediening was aardig, maar gezien de prijzen die je betaalt zou ik kiezen voor een iets minder informele benadering. Als je op een andere manier bedient wordt dan in 'goedkopere' restaurants geeft dat ook iets extra's aan het diner. Het decor mag zeker veel spannender!
heerlijk gegeten hier,
wagyu beef, kwartel, kalfstong, japanse salade en geflambeerd fruit met een hele leuke show.
niet goedkoop maar heel erg lekker en leuk.
Het eten was heel bijzonder; zeer kwalitatief en een uitmuntende smaak. Het Sazanka-menu dat zowel vlees als vis bevat, is een absolute aanrader. Zo bevatte dit menu o.a. jacobsschelpen en lagoustine die uitermate geraffineerd waren van smaak, en evenzo de ossehaas en shabu shabu. De crepe met ijs en bosbessen & bramen en overige rode besvruchtjes was ook een streling voor de tong. De bediening is erg vriendelijk, behulpzaam en staat direct voor je klaar bij vragen of verzoeken. Een bezoek aan dit restaurant rekenden wij tot een van de beste restaurants die wij immer bezochten, en het kan zich qua kwaliteit van ingrediƫnten en bereiding evenals service, met gemak meten met de Michelin-restaurants in de hoofdstad. Kortom, een meesterlijk culinaire ervaring!
Geef zelf je mening over Teppanyaki Sazanka (Okura Hotel)